Sivasspor 0 - 4 İstanbul B.B. -Spor Toto Süper Lig 11. Hafta

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
news_manset_resim_20_Sivasspor_ibb001.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyespor tutulmuyor... Turuncu mavililer, alt sıra ekiplerinden Sivasspor'un işini ilk yarım saatte bitirdi, böylelikle ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

İstanbul BŞB, 11. hafta karşılaşmasında Sivasspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İstanbul ekibi birbirinin kopyası gollerle 36 dakikada 4-0 buldu.

3. dakikada savunmanın basit hatasını affetmeyen Holmen klas bir bitirişle takımını öne geçirdi. 10. dakikada İbrahim Akın'ın müthiş asistiyle Tum skoru 2-0'a getirdi. 15. ve 36. dakikalarda İbrahim Akın'ın golleriyle İstanbul BŞB. Sivas'ta kendisinin bile beklemediği bir skoru yakaladı.

İkinci yarıda iki takımın da çabaları sonucu değiştirmedi ve İstanbul BŞB. zorlu maçta 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu galibiyetle 19 yükseldi, Rıza Çalımbay'la da kötü gidişi durduramayan Sivasspor ise 7 puanda kaldı.
(Ligtv.com.tr)

KAMANAN FORMASINA KAVUŞTU
Sivasspor'a transfer olmadan önce başka bir takıma imza attığı için 4,5 ay hak mahrumiyeti cezası alan Fransız golcü Yannick Kamanan, cezasının sona ermesi üzerine İstanbul

Büyükşehir Belediyespor maçıyla uzun bir aradan sonra formasına kavuştu. İlk onbirde sahaya çıkan Kamanan, Mehmet Yıldız ile birlikte forvette görev yaptı.

Maç öncesi Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ve yardımcıları, futbolcularla saha kenarında bir araya gelerek galibiyet yemini etti.

İstanbul ekibi sahaya Organ Bağışı Haftası dolayısıyla ''Organ bağışı can kurtarır'' yazılı pankartla çıktı.

Sivasspor takımı, 4 Eylül Stadı'nda oynadığı maçlarda sürekli kullandığı yedek kulübesini bu kez rakip takıma verdi.

SİVASSPOR: 0 - İBB: 4

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Muharrem Yılmaz

Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Sedat Bayrak, İvanovs, Ziya, Kadir (Dk. 18 Sedat Yeşilkaya ), Keita, Zita (Dk. 46 Erman), Ceyhun, Kamanan (Dk. 65 Suarez), Mehmet Yıldız

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Cihan, Serhat, Ekrem, Metin, Mahmut (Dk. 80 Efe), Gökhan (Dk. 72 Zeki), Holmen, Tum (Dk. 64 Ali Güzeldal), Tevfik, İbrahim Akın

Goller: Dk. 3 Holmen, Dk. 10 Tum, Dk. 15 ve 36 İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Sedat Yeşilkaya, Dk. 31 Keita, Dk. 85 Ceyhun (Sivasspor), Dk. 72 Ali Güzeldal (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

LİGTV
 

Ay Parçası

Müdavim
Katılım
9 Şubat 2009
Mesajlar
3,821
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
vay be sivasa neler oluyor geçen seneye zirveye oynayan sivas şimdi ne hallerde geçekten yazık şimdi ise düşmemeye oynuyor:mellow:
 
Üst