• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sivas, Fener'e teşvik mi verdi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
102371.jpg

Uluç "Fenerbahçe niye asıldı maça? Herkesi nasıl bilirsin; kendin gibi!.. Demek ki Sivas, Fener'e teşvik primi göndermiş" dedi.

Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'nde Bülent Can ile yaptığı söyleşide şunları dile getirdi;

'Sivas, Fenerbahçe'ye teşvik primi yollamış' anladığım kadarıyla! Çünkü Gaziantep'i gayet açık ve net bir şekilde böyle itham etti Sivaslı futbolcular maçtan sonra. 'Niye bu kadar hırslı oynadılar, niye maça asıldılar? Herhangi bir iddiaları yok' dediler. Fenerbahçe'nin de iddiası yok. Fenerbahçe niye asıldı maça? Herkesi nasıl bilirsin; kendin gibi!.. Demek ki Sivas, Fener'e teşvik primi göndermiş. Üstelik bu daha akılcı. Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz'ın Aziz Yıldırım ile yakınlıkları, dostlukları biliniyor! Çok ayıp şeyler bunlar. Hakikaten çok ayıp. Böyle ileri geri konuşursun aradan 5 saat geçmeden lafın ortada kalır. Daha ligin bitmesine bunca zaman var.

Şimdiden biz bu dedikoduları manşetlere taşımaya başlarsak, ligi bu kadar kirletirsek, işin içinden çıkamayız.

Fotomaç

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
haklı adam sivasın iddialarından daha mantıklı bununki

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu defa adam haklı...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Biz paramızla 10 tane sivas satın alırız. sivas fenere teşfik primi veremez. ama fener verir;)
zaferin gerçek nedeni ise içimizde bitmek tükenmek nedir bilmeyen zafer aşkının yiniden filizlenmesiden başka bişi değil;) hele hele karşımıza büyük takımlar çıkınca:D

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben de haginin yeğeniyim diyorum bu habere

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sivas ın eti ne butu ne fenere teşvik veriyor ya :D

Bir Gs li olarak fener in teşvik alması beni bile üzdü puhahahaha

Bizde para verelim sıkışırsanız söyleyin ha

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
terbiyesizlik ve çamur atmakan başka bir şey değil. sivas kim bize prim verecek, beşiktaş'la olan geçmişimize bakın, sivas'ın birinci ligde iddia olduğu süreye bakın. 5 senedir inönü'de beşiktaş'ı yendiğimiz her maçta prim mi almışız, Guiza gol attığı bir önceki beşiktaş maçında prim mi almış. peh.

neyse sinirlenmeyelim, susup geçelim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ya haberi doğru okuyun adam bu lafları Sivas için diyor.

Eğer ortada atılmış bir çamur varsa o da Sivaslı oyuncuların imasından kaynaklanıyor. Hıncal Uluç da bunu söylüyor.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hıncal a bişey derdim ama demiyorum
kendi takımın yeniliyo diye bize çamur atmaktan vazgeç

bu tür insan kılıklı yaratıkların programlarını izlemeyin zaten başlığı görünce bunu ya hıcanl ya da fatih altaylı palavracılarından birisi demiştir dedim tuttu

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sivasın ayranı yok içmeye.... fenere ne teşvik primi verebilcek.
derbiler böyle olur isimler futbolcular önceki hafta performanslar oynamaz forma oynar kazanma isteği oynar. bunlar da fenerdeydi.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Hıncal haklı... Haberi okumadan başlığa yorum yapmayın... haberi okuduktan sonra da bir zahmet anlayın...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hımmm sanırım hıncal abiyi yanlış anladık:D Ama yazıdan sanki bizim yanlış anladığımız kısmını biraz da olsa ima ediyor gibi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Demekki haber değil sadece başlık okunuyor. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben teşvik primini onaylayan birisiyim.Sonuçta doping vermiyor para veriyor.Sonuçta iki takımda 11 kişi başlıyor.Gücün yetiyosa oyna yen.

İddiası kalmayan takımların maça asılmaları için güzel bir sebeptir teşvik primi.Ve bence bu işler gizli kapaklı da yapılsa teşvik primi devam etmeli.Ama şike apayrı bir olay zaten.Ona karşıyız..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hıncal hoca yine gündemi belirlemiş.Ben de diyordum,Sivaslılar bu büyük lafların altında kalırlar diye.Sivas'ın Fenerbahçe'ye teşvik primi vermesi söz konusu olmaz,Hıncal hoca burda Sivaslıları eleştiriyor.

Ben teşvik primini onaylayan birisiyim.Sonuçta doping vermiyor para veriyor.Sonuçta iki takımda 11 kişi başlıyor.Gücün yetiyosa oyna yen.

İddiası kalmayan takımların maça asılmaları için güzel bir sebeptir teşvik primi.Ve bence bu işler gizli kapaklı da yapılsa teşvik primi devam etmeli.Ama şike apayrı bir olay zaten.Ona karşıyız..
Teşvik primi de bir nevi şike bence.Ligden kopmuş bir takımla oynamak rakibi için bir şanstır.O şansı elinden almak hile hurdadır.
Sende öyle bir başlık kulanmuşınki:D tek başına yetiyo gibi:D ne yapalım yani:sorcerer:
Bence Hıncal Uluç'la ilgili haberleri biraz daha önyargıdan uzak okuyun.Lafım sadece braveheart'a değil,tüm Fenerbahçeli'lere.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sivassporluların televizyon karşısında hıncal ın dedği gibi şeyler söylemesi yanlış bu konuda hıncal abi doğru demiş.
demişte bu adam son 10 haftadır sürekli fenere aziz yıldırıma göndermeler yapıyor onu anlamıyorum. kendi takımı hakkında neden bu kadar konuşmuyor anlamıyorum.

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben anlamıyorum böyle iddaalarda bulunana adamları sayın Aziz Yıldırım asla böyle birşeye izin vermez.... Fenerbahçe maça asıldı çünkü al kupayı ver ligi iddaalarını boşa çıkarmak için

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sivassporluların televizyon karşısında hıncal ın dedği gibi şeyler söylemesi yanlış bu konuda hıncal abi doğru demiş.
demişte bu adam son 10 haftadır sürekli fenere aziz yıldırıma göndermeler yapıyor onu anlamıyorum. kendi takımı hakkında neden bu kadar konuşmuyor anlamıyorum.
Galatasaray'ı da yerden yere vuruyor,merak etme ;).Adnan Sezgin aşağı,Adnan Sezgin yukarı derken dilinde tüy bitti :D.Adnan Polat da nasibini alıyor bu eleştirilerden.
ben anlamıyorum böyle iddaalarda bulunana adamları sayın Aziz Yıldırım asla böyle birşeye izin vermez.... Fenerbahçe maça asıldı çünkü al kupayı ver ligi iddaalarını boşa çıkarmak için
Zaten Fenerbahçe'ye bir şey dediği yok.Eleştirisi Sivas yöneticilerine.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamın Galatasaraylı olduğunu bilmesem Galatasaray düşmanı diyeceğim.

Adam demediğini bırakmıyorki bize nasıl konuşmuyormuş? :D