gurcu87
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaslar Forum ismini wersem SIKINTI olur mu bilmedigim icin forum ismini wermiyorum, üye oldugum forumlardan birine üyelik girisi yaptigim an sitenin kurallar sayfasina otomatik olarak yönlendiriliyorum ve baska hicbir sayfaya gecis yapamiyorum, yerimlerine kaydettigim sayfalari dahi tikladigimda üye girisi yaptiysam eger aninda sitenin kurallar sayfasina tekrar otomatik olarak yönlendiriliyorum.
Bu foruma ait cerezleri silince forumdaki sayfalarda rahatca dolasabiliyorum ama giris yaptigim an tekrar sitenin kurallar sayfasina otomatik olarak yönlendiriliyorum. Bunun caresi war midir?
Yardimci olursaniz sewinirim, chorome, mozilla ve iexplorer tarayicilarin hepsinde ayni sorunu yasiyorum.
Bu foruma ait cerezleri silince forumdaki sayfalarda rahatca dolasabiliyorum ama giris yaptigim an tekrar sitenin kurallar sayfasina otomatik olarak yönlendiriliyorum. Bunun caresi war midir?
Yardimci olursaniz sewinirim, chorome, mozilla ve iexplorer tarayicilarin hepsinde ayni sorunu yasiyorum.