Sitenize,bolgunuza reklam alın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akif87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
eee ben bu iş için para veriyor muyum pekii ??? :)

hem nereye parayı veriyorlar ??? mutlaka bişeler vardır bunun için ... Yoksa herkes yapar dimi amaa ...

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adsence de nasıl insanlar reklam bazılarıda sitelerine reklam koyuyor onun gibi....
mesela senin bir siten var reklam almak istiyorsun sisteme başvuruyorsun sana bir kod veriyor o kodu kendi sitenin uygun bir kosesine yerleştiriyorsun.
ziyaretcin o sitede dolaşırken eğer reklamları tıklar ve 1000 tıklamaya ulaşırsa 25 ytl odeniyor.

veya senin ir urunun veya markan var onu tanıtmak istiyorsun basvuruyorsun o sitelerde reklam yayınlanıyor.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
akif87 dedi ki:
Adsence de nasıl insanlar reklam bazılarıda sitelerine reklam koyuyor onun gibi....
mesela senin bir siten var reklam almak istiyorsun sisteme başvuruyorsun sana bir kod veriyor o kodu kendi sitenin uygun bir kosesine yerleştiriyorsun.
ziyaretcin o sitede dolaşırken eğer reklamları tıklar ve 1000 tıklamaya ulaşırsa 25 ytl odeniyor.

veya senin ir urunun veya markan var onu tanıtmak istiyorsun basvuruyorsun o sitelerde reklam yayınlanıyor.

Bunun karşılığında ilk başta ücret ödeniyor mu ?

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır direk uye oluyorsun

Gokdere66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adsense kadar güvenilir ise ben yararlanmak isterim ama deneyen ve gerçekten para alan var mı acaba?

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
abi 1000 tıklama diyor adsense daha fazla veriyor

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Alıp bunu koyup bloga sabah oturup akşama kadar tıklayası gelenler var biliyorum ve hepinize yuuuuuuuuuh diyorum daha başka bir şey demiyorum.Hepinize kolay gelsin...

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım bu nasıl bir sistem beta aşamasındamıdır nedir ?

Merak ettim sistemi inceliyeyim dedim baktım "kuralları oku sayfası bile yok" peki üyeliğini aktivie etmek için sahte bir mail adresi versem. Oda boş hemen aktivite ediyor zaten.