Sitemiz için Logo Yapabilir Misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eigelb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar arkadaşlar.

Kısa bir süre önce açtığımız sitemiz için sizlerden logo konusunda yardım bekliyoruz. Bir türlü logo konusuna çözüm bulamadık. Sağolsun bir arkadaşımızın yaptığı logoyu kullanıyoruz şuanda. Fakat memnun değiliz. Bu logo konusunda sizlerden ricada bulunuyoruz. Sitemizin genel içeriği bilişim ve güvenlik üzerine. Sitemizin linkini vereyim sizlere yardımcı olması açısından. Şimdiden emeği geçen arkadaşlara çok teşükkür ederiz. Bu imkanı bizlere sunan değerli yönetimede ayrıca teşekkür ederiz.

Adres : http://www.bilisimplatformu.com/forum/

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikle kafamızda belirlediğimiz birşey yok aslında. Sitemizde güzel dursun yeter. Bilişim ve güvenliği çağrıştırması iyi olur aslında. Sizin ve değerli arkadaşlarımızın zevkine bırakalım bu işi :)

İlgilendiğinizi için teşekkür ederiz şimdiden.

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Vaktim olunca sizin içinde bir logo hazırlamaya çalışıcam

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederiz. Beklemediyiz. Diğer arkadaşlarımızın da katkılarını bekliyoruz :)

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Zamanım oldukça hazırlamaya çalışıyorum 1-2 çalışma yaptım

di-MWJL.gif

Sizden ricam logoları site üzerinde denemeden yorum yapmayın çünkü logoları sitenizin temasına göre uyarlamaya çalıştım, buradaki duruşu ile site üzerindeki duruşu çok farklı olacaktır.

di-UHTM.gif

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zamanım oldukça hazırlamaya çalışıyorum 1-2 çalışma yaptım

di-MWJL.gif

Sizden ricam logoları site üzerinde denemeden yorum yapmayın çünkü logoları sitenizin temasına göre uyarlamaya çalıştım, buradaki duruşu ile site üzerindeki duruşu çok farklı olacaktır.

di-UHTM.gif
hangi programı kullanıyosun

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederiz @darkshdw. Elinize, emeğinize sağlık. Teknik konulardan anlayan arkadaşımız en kısa sürede bakacak. Bu süre içerisinde sizleride fazla yormadan, farklı logolar rica edebiliriz değerli arkadaşlarımızdan. Ufak ricamızı kırmazlar umarım :)

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Rica ederim, söylediğim gibi site üzerinde bakmanızda fayda olacaktır.Özel olarak istediğiniz bir logo olursa eğer detaylı bir şekilde görüşürüz vaktim oldukça hazırlamaya çalışırım.

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederiz dostlar, ellerinize sağlık. En kısa zamanda bir tanesine karar vereceğiz. Tekrardan sağolun.

KaRiZMa^^

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5hnm.png

---------- Post added at 03:31 ---------- Previous post was at 03:14 ----------

5hr9.png

Eigelb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederiz değerli dostlar. Ellerinize sağlık. Hepsi çok güzel görünüyorlar. Herkese sevgiler.