ftatlimisir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
Sitem.com.tr - Teknoloji Merkezi - Sitem Bilgisayar güvenilir mi ?
İlk defa duydum hiç alışveriş yapan arkadaşım da olmadı , bilinik ve güvenilir sitelerde bile sıkıntı çıktığı halde bu siteden alışveriş yapmanızı kişisel fikrim olarak önermiyorum.
Yani pek güvenli durmuyor başka bilindik siteleri seçmenizi tavsiye ederim
Bilindik site seçsen daha iyi olur.Bu siteyi ilk defa duydum.Tehlikeli olabilir.
Yani bunu pek duymadım dediğim gibi lütfen daha çok tercih edilen sitelere bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu site güvenilir mi peki
Google playdeki yorumlar iyi ama daha önce alışveriş yapmadığım için bilmiyorum.Ben bu siteden yapmazdım ama sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu site güvenilir mi peki
Itopya yi öneririmamd r5 3600 alacağım. Alabileceğim en uygun güvenilir siteyi gönderir misiniz ?
amd r5 3600 alacağım. Alabileceğim en uygun güvenilir siteyi gönderir misiniz ?
Olması önemli değildir hocamSitem.com.tr 'nin N11'de de mağazası var galiba:
SiTeM - n11.com
SiTeM mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile SiTeM mağazasında sizi bekliyor!m.n11.com
(Şirket Ünvanı: SİTEM BİLGİSAYAR ELEKT.KIRTAS.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İşletme Adı: Sitem Bilgisayar Ltd.Şti.
Tescilli Marka: SiTeM
KEP Adresi: -
Vergi No: 7710107601
Mersis No: 0771010760100011)
Niye? En azından dolandırıcı gibi görünmüyor. Ortada bir şirket var. Ben olsam N11 üzerinden alırım.Olması önemli değildir hocam![]()
N11 de de aynı fiyata ise oradan alabilirsin.Ödeme güvenliği sistemi var ama kendi sitesini bilemem.Sitem.com.tr 'nin N11'de de mağazası var galiba:
SiTeM - n11.com
SiTeM mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile SiTeM mağazasında sizi bekliyor!m.n11.com
(Şirket Ünvanı: SİTEM BİLGİSAYAR ELEKT.KIRTAS.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İşletme Adı: Sitem Bilgisayar Ltd.Şti.
Tescilli Marka: SiTeM
KEP Adresi: -
Vergi No: 7710107601
Mersis No: 0771010760100011)