Sitem açıldığında sitemdeki reklamın otomatik tıklanması mümkü müdür?

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim Şöyle Bir sıkıntım Var.
Bir İrfame Reklamını Yada Flas Herneyse
Farzediyorum

A B

Şeklinde A ile B Arasındaki Reklam Link Sayfaya Girince OTO TIKLA
Yani Kulanıcı www.Adres.com/Deneme.htm Girince O sayfada A İle B arasında Bulunan Kod Otomatik Tıklasın.
Bununla İlgili Bilgisi Olan Varsa Lütfen Yardımcı Olsun.
Şimdiden Teşekürler.

vuralege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
valla sen ne dedim ben bişi anlamadım.
Acil destek diyince yardımcı olmak için girdim konuya ama meramını daha açık anlatırsan yardımcı oluruz.

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle Anlatayım. Benim Elimde Bir Reklam Kodu Var. Bir Kulanıcı Sayfaya Girdiginde Otomatik Olarak O Reklamı Tıklasın İstiyorum.
Bunun için Nasıl Bir Kod Yaza Bilirim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sanırım bir kişi siteni ziyaret ettiğinde otomatik olarak reklamlara tıklanmış gibi olmasını istiyorsun; ki eğer öyleyse bu hiç ahlaki bir şey değil. Nitekim reklam sağlayıcılarının karışık algoritmaları bunu yapmanı engelleyeceği gibi, yapmayı başarsan da kısa sürede hesabını kapatırlar, geçmişte kazandığın parayı bile alamazsın.

Ayrıca olayın teknik boyutuna inersek, bunu yapsan da bir işe yaramaz, çünkü tıklandığında senin sitenden gittiğini bildiren bir referrer olmayacaktır. Böylece tıklanmış da olsa senin sitenden tıklanmış gibi görünmeyecek. Bu seni etkilemiyorsa, o zaman basit bir JavaScript kodu ile yapabilirsin.

Düzenleme: Benden önce yazmışsın. Yapmaya çalıştığın şey teorik olarak imkansız.

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Basit Kod Nedir :D Onuda Ekleseydin Senirim :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sahip olduğun kodlara göre değişir, ama dediğim gibi "reklam" konusunda işine yaramaz, çünkü senin sitenden tıklandığı belli olmayacak, böylece bedava reklam yapmış olacaksın ve zaten mümkün olsaydı da hiç etik bir davranış değil. Hatta şöyle diyelim; bunun bir tek senin aklına geldiğini düşünmüyorsundur sanırım? :)

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Üstat İşimiz Birini Kandırmak Olsa Yaparız İRFAME Koduna Göre Bana Ver ebilcegin Bir Eklenti Varmı Varsa Eklermisin. Bunu Reklamda Sadece Kulanıcam İçin İsteiyorum. Bu Kodlamayı Hem Örenmek Hemde Denemek Gerkeiyor Çok Yönlü Kulana Bilirsin.
Bu Yazdıklarınıda Düşünmedim Sanıyorsan Yanılıyorsun :) Örnek Yada Benzeri Bişeyler Varsa Lütfen Eklermisin Kod Ben Geliştirim :)

Sahip olduğun kodlara göre değişir, ama dediğim gibi "reklam" konusunda işine yaramaz, çünkü senin sitenden tıklandığı belli olmayacak, böylece bedava reklam yapmış olacaksın ve zaten mümkün olsaydı da hiç etik bir davranış değil. Hatta şöyle diyelim; bunun bir tek senin aklına geldiğini düşünmüyorsundur sanırım?

vuralege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ben anlamadım hala,tıklamada nasıl tıklanmış gibi olacak.Pop up pencere açılsın desen eyvallah.Siteyi Yönlendirecem desen yine tamam ama istediğin şekilde bir kod var mıdır bilmiyorum.Eğer reklam için kullanacaksan ki başarız olacağın kesindir.Otomatik tıklama yapan programlar olduğunu okumuştum.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bunu internetten yapamıyorsun ancak programlar ile yapabiliyorsun maalesef.
Eğer böyle bir sistem olsaydı karşıtı olarak çözümleri de üretilecektir ve reklam hesabın banlanacaktır.

NOT:başlıkları anlaşılır yazalım lütfen. Başlığınızı düzenledim