Site Tam Olarak Açılmıyor.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bende de aynı sorun vardı ama geçti :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Evet vardı sorun ama şu anda düzelmiş gibi

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Hangi site Shiftdelete.net mi. Hayır dostum öyle bir sorun yok. Sorun sende olmalı. Başka bir tarayıcı ile girmeyi dene veya cookieslerini sil.

Ne alakası var iki gündür sorun var sitenin heryerinde. Bu konuda bile konuyu başlatan mesaj 3. sırada görünüy0or.

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anasayfaya geliyorum 2 sanıye sonra boş bir sayfa oluyor. Yönlendirme falanmı var ?

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hangi site Shiftdelete.net mi. Hayır dostum öyle bir sorun yok. Sorun sende olmalı. Başka bir tarayıcı ile girmeyi dene veya cookieslerini sil.

webmaster

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Anasayfaya geliyorum 2 sanıye sonra boş bir sayfa oluyor. Yönlendirme falanmı var ?

Reklam ajansımızın serverlarındaki geçici aksaklık nedeniyle yaşanmış olan bir sorundu, sorunun yaşandığı 3-4 dakikaya denk gelmişsiniz.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Reklam ajansımızın serverlarındaki geçici aksaklık nedeniyle yaşanmış olan bir sorundu, sorunun yaşandığı 3-4 dakikaya denk gelmişsiniz.

hayır ya gerçekten de bazen çok kötü duraksıyor SDN index ama öteki sekmelerdeki forumda herhangi bi takılma olmuyor. ? buna ne demeli sayın WebMestır

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hayır ya gerçekten de bazen çok kötü duraksıyor SDN index ama öteki sekmelerdeki forumda herhangi bi takılma olmuyor. ? buna ne demeli sayın WebMestır
Aynen.Ben benim tarayıcmda problem vardır diye düşündüm fakat ie ve diger tarayıcılarda da aynı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
evet sdn de bir çok tuhaflılar oluyor