excelente
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
Birkaç gündür sınavlarım olduğu için nete giremiyordum..Bugün girdim bir filmi indirecektim duckload sitesinden.(bilindiği üzere son sürat hızda premium üyelik olmadan indirme yapabileceğimiz bir site).Site bir türlü açılmadı .neyse biraz araştırdım şu haberi buldum..Popüler alman film portalı sitesi kino.to kapanmış.. almanya başta olmak üzere avrupanın bir çok bölgesinde baskınlar yapılmış ve tutuklamalar varmış
Bildiğiniz üzere duckload sitesi geçenlerde erişime tamamen kapatıldı. Türkiye ip olarak degıl sıte tum dunyadan erısıme kapatıldı. Bu uploader ve downloaderler ıcın buyuk şok etkisi yaptı.
Araştırmalarımı biraz daha arttırarak bi kaç bilgi buldum.
Film ve Sinema sektöründe çok fazla filmlerin korsan olarak piyasaya sürülmesine karşıt olarak bu operasyonlar başlatıldı. Çeşitli site yöneticileri tutuklandı. Bir çoğuda kayıplara karıştı ama gerek siber polisler gerek uzman polisler takibe aldılar yakalanmaları an meselesi.
Sonuç olarak kapanan Siteler şunlar :
Başta ...
Kino.to
kino2k.tv
one.to
moviestream.to
movie2k.to
bitload.com
freeload.to
archive.to
ebase.to
filebase.to
speedload.to
quickload.to
Bakalım lısteye daha nereler eklenecek.
Şuan Erişim Sağlanamayan Diğer Siteler
duckload.com
Rapidshare.com [TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir
Fileserve.com[TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir
rapidshare ve fileserve şuan açık sanırsam..Dns ayarı yapılmamış bilgisayardan girebiliyorum.. Fakat duckload sitesinin fişi tamamiyle çekilmiş gibi.
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Kaynak http://www.derinport.in/duyurular-o...nan-site-sayisi-her-gecen-gun-artiyor-244840/
Bildiğiniz üzere duckload sitesi geçenlerde erişime tamamen kapatıldı. Türkiye ip olarak degıl sıte tum dunyadan erısıme kapatıldı. Bu uploader ve downloaderler ıcın buyuk şok etkisi yaptı.
Araştırmalarımı biraz daha arttırarak bi kaç bilgi buldum.
Film ve Sinema sektöründe çok fazla filmlerin korsan olarak piyasaya sürülmesine karşıt olarak bu operasyonlar başlatıldı. Çeşitli site yöneticileri tutuklandı. Bir çoğuda kayıplara karıştı ama gerek siber polisler gerek uzman polisler takibe aldılar yakalanmaları an meselesi.
Sonuç olarak kapanan Siteler şunlar :
Başta ...
Kino.to

kino2k.tv
one.to
moviestream.to
movie2k.to
bitload.com
freeload.to
archive.to
ebase.to
filebase.to
speedload.to
quickload.to
Bakalım lısteye daha nereler eklenecek.
Şuan Erişim Sağlanamayan Diğer Siteler
duckload.com
Rapidshare.com [TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir
Fileserve.com[TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir
rapidshare ve fileserve şuan açık sanırsam..Dns ayarı yapılmamış bilgisayardan girebiliyorum.. Fakat duckload sitesinin fişi tamamiyle çekilmiş gibi.
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Kaynak http://www.derinport.in/duyurular-o...nan-site-sayisi-her-gecen-gun-artiyor-244840/