Site Sadece Türkiyede değil Tüm Dünyada Yasaklandı..

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Birkaç gündür sınavlarım olduğu için nete giremiyordum..Bugün girdim bir filmi indirecektim duckload sitesinden.(bilindiği üzere son sürat hızda premium üyelik olmadan indirme yapabileceğimiz bir site).Site bir türlü açılmadı .neyse biraz araştırdım şu haberi buldum..Popüler alman film portalı sitesi kino.to kapanmış.. almanya başta olmak üzere avrupanın bir çok bölgesinde baskınlar yapılmış ve tutuklamalar varmış

Bildiğiniz üzere duckload sitesi geçenlerde erişime tamamen kapatıldı. Türkiye ip olarak degıl sıte tum dunyadan erısıme kapatıldı. Bu uploader ve downloaderler ıcın buyuk şok etkisi yaptı.
Araştırmalarımı biraz daha arttırarak bi kaç bilgi buldum.

Film ve Sinema sektöründe çok fazla filmlerin korsan olarak piyasaya sürülmesine karşıt olarak bu operasyonlar başlatıldı. Çeşitli site yöneticileri tutuklandı. Bir çoğuda kayıplara karıştı ama gerek siber polisler gerek uzman polisler takibe aldılar yakalanmaları an meselesi.

Sonuç olarak kapanan Siteler şunlar :

Başta ...

Kino.to

Kino_to.png

kino2k.tv

one.to

moviestream.to

movie2k.to

bitload.com

freeload.to

archive.to

ebase.to

filebase.to

speedload.to

quickload.to

Bakalım lısteye daha nereler eklenecek.

Şuan Erişim Sağlanamayan Diğer Siteler

duckload.com

Rapidshare.com [TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir

Fileserve.com
[TR erişimi yasak] DNS ile girilebilir

rapidshare ve fileserve şuan açık sanırsam..Dns ayarı yapılmamış bilgisayardan girebiliyorum.. Fakat duckload sitesinin fişi tamamiyle çekilmiş gibi.

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Kaynak http://www.derinport.in/duyurular-o...nan-site-sayisi-her-gecen-gun-artiyor-244840/

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
evet ya duckloadı bende çok seviyordum onun sayesinde 10 dakikaya 1 gblık filmleri indirebiliyodum..şimdi günlerce uğraş dur diğer sitelerden..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Valla torrent de olmasa filesonic fileserve falan onlara kaldık. İğrenç siteler.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sağlık olsun eldekilerle idare etmek zorundayız.

dogi1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bedava premiumlar bulursanız (ki bulmak kolay ) fileserve,hotfile,filesonic vb. cennet gelir ;)

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
duckload ve diğerleri kökten kapatıldıysa bunun devamıda gelir diye düşünüyorum.Adamlar torrentede büyük darbe vurmak istiyorlar..Yurtdışında torrentden indirenleri bulup ceza veriyorlar..Yakında diğer sitelerinde kapanma ihtimali var..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
duckload ve diğerleri kökten kapatıldıysa bunun devamıda gelir diye düşünüyorum.Adamlar torrentede büyük darbe vurmak istiyorlar..Yurtdışında torrentden indirenleri bulup ceza veriyorlar..Yakında diğer sitelerinde kapanma ihtimali var..

zamunda'ya dokunmasınlar da gerisi gözümde değil:D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yazıyı okuduğumda verdiğim tepkiyi yazamıyorum.tüh be çok kötü oldu elde bi şey kalmadı,fileserve yavaş,rapid de çok bekletiyo:crying::crying::crying:

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bi site kapanır yerine yenisi açılır sıkmayın canınızı

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bi site kapanır yerine yenisi açılır sıkmayın canınızı

duckload gibisi bir daha zor bulunur... hemde işin sonunda hapis kadar girmek var..Bu riski insanlar zor göze alırlar..Yani böyle giderse yenileride açılamaz gibi.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bir Alldebrid hesabı alın keyfinize bakın :D

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bir Alldebrid hesabı alın keyfinize bakın :D

alldebrid hesabının 2 günlük deneme sürümünü kullandım indirdiğin 25 gb veriden 19 gb ı crc hatası verdi :)) bu düşünmeme sebep oldu yoksa sınavlarım da bitti ordan üyelik alıp yazın indirecektim bir sürü şey :) mesela film oyun program bunları torrentle bulabiliriz ama bunların dışındakileri bulmak biraz zor gibi torrentle

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
alldebrid hesabının 2 günlük deneme sürümünü kullandım indirdiğin 25 gb veriden 19 gb ı crc hatası verdi :)) bu düşünmeme sebep oldu yoksa sınavlarım da bitti ordan üyelik alıp yazın indirecektim bir sürü şey :) mesela film oyun program bunları torrentle bulabiliriz ama bunların dışındakileri bulmak biraz zor gibi torrentle
valla ben hiç bi hata ile karşılaşmadım 2 günlük deneme sürümünde 50 gb dowland yaptım yahu airtıes modem vardı pert oldu dayanamadı garibim sabah akşam indirmeye :)

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4

öncelikle hortlattığım için kusura bakmayın.

alldebrid süperdi sürekli 2 günlük hesap alıyordum sınırsız download yapıyordum. ama şu sıralar yapamıyorum. neden olduğunu bilmiyorum ama aldığım tüm hesaplar kısıtlanıyor.

duckload içinse henüz iyi bir haber yok ve olacağa da benzemiyor.

MorTİS-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mediafire de süper indirme hızı çok iyi bekleme vs. yok.