Site ne kadar da güzel reklamlar alıyor

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Valla siteden memnunum ama odada çocuk vs varken giremez oldum reklamlar sağolsun
Ekran Resmi 2019-12-01 15.46.14.png

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Site çerezleri kullandığı için sizin gün içinde girdiğiniz sitelerle ilgili reklamları size sunar. Reklamlar foruma ait değil, google ads ile yayınlanır. Siz bugün biraz telefon araştırın, karşınıza çıkanı görünce beni anlarsınız.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Açıkcası bugün sistemi sıfırlamak durumunda kaldım (Catalina sürümü 32 bit uygulamaları başlatamıyor diye), ondan dolayı Cookie'lerin bu işte parmağı olmadığına eminim, belki Google Ads'ler ile alakalıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün - 1 Aralık 2019 Pazar

17:28

Site ne kadar da güzel reklamlar alıyor | SDN Forum

forum.shiftdelete.net

17:28

SDN Forum

forum.shiftdelete.net

17:27

BLACK SABBATH - "Paranoid" (Official Video) - YouTube

www.youtube.com

paranoid official music video - YouTube

www.youtube.com

Black Sabbath Iron Man 1970 - YouTube

www.youtube.com

YouTube

www.youtube.com

kayseri namaz - Google'da Ara

www.google.com

16:22

BLACK SABBATH - "Iron Man" (Official Video) - YouTube

www.youtube.com

16:16

Sabbra Cadabra - YouTube

www.youtube.com

16:11

The Temple Of The King - YouTube

www.youtube.com

16:07

Judas Priest - You've Got Another Thing Comin' (Official Video) - YouTube

www.youtube.com

16:02

Black Sabbath - Lady Evil LYRICS HD - YouTube

www.youtube.com

15:55

Hand of Doom - YouTube

www.youtube.com

15:55

The Sign of the Southern Cross (2009 Remaster) - YouTube

www.youtube.com

15:54

ExpressVPN - Hızlı ve Güvenli bir VPN

www.get-express-vpn.com

15:53

i̇ndir utorrent ücretsiz (mac)

utorrent.tr.uptodown.com

uTorrent 1.8.7 için Mac - İndir

utorrent.tr.uptodown.com

mac torrent programı - Google'da Ara

www.google.com

mac torrent - Google'da Ara

www.google.com

Mac Torrents | Torrent Download Apple, Mac OS, Apps, Software - Torrents

mactorrent.co

Mac Torrents | Torrent Download Apple, Mac OS, Apps, Software - Torrents

mactorrent.co

office 2011 crack mac torrent - Google'da Ara

www.google.com

Microsoft Office 2011 Torrent Download for Mac - YouTube

www.youtube.com

Application | Mac Torrent Download

mac-torrent-download.net

15:52

Microsoft Office 2011 for Mac 14.7.7 SP4 VL - Mac Torrents

Bütün Google Chrome geçmişi bu şekilde

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Benim kenarlarda bazen alakasız şeyler olabiliyor ama 15-20dk bir şey araştırınca veya başka reklama tıkladığımda hep o çıkıyor.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Reklamları çıkaran sdn değil google.Google arama sonuçlarınıza göre karşınıza reklam çıkartıyor.Mesela bende teknoloji,telefon indirimleri... reklamları çıkıyor.
Bende de normalde kablosuz kulaklık indirimleri çıkıyor ama sistemi sıfırladıktan sonra böyle reklamlar çıkmaya başladı, ama kullandıkça eski reklamlar geri dönmeye de başlıyorlar, ilginç.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Kardeş reklamlarda, beni çocukların karşında rencide edecek bir görüntü göremedim
Çocuk anlamıyor zaten ama tırstırıyor o bayanlar, babamda yanlış anladı (ekran fotoğrafını masaüstüne kaydetmiştim), yarım saat babama bu sitenin teknoloji forumun olduğunu anlatmam gerekti (neyse sorun çözüldü kendi kendine, artık fake airpods reklamları çıkıyor :) ).

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Burada yalan yanlış bilgiler verilmesin, eğri oturup doğru konuşalım...!

Bilgisayarı değiştirdim, modemi, bağlantıyı değiştirdim hatta kamu kurumundaki bilgisayarımdan bile bağlandım yine de normal reklamlar yerine aşağıda resimlerini attığım gibi reklamlar çıkıyor. Google çıkarmış felan filan da deseniz sonuçta bu reklam politikasını onaylayan sdn forumdur ve bundan para kazanıyor.

Kişisel bilgisayarımda hep reklam engelleyici kullandığım için çoğu zaman görmemezlikten geliyoruz ama reklam engelleyici kullanmayan gençler için olumsuz yönde çağrışımlar yarattığı kesin. İşyerinde o yüzden forum sitesini öğle arası dahi açmıyorum kamu bilgisayarından... Çerez merez yok yani, çerezlere veya ip noya göre filan değil millete zaten o reklamları gelişigüzel ama bilinçli bir şekilde google gösteriyor ki ..... neyse sinirimi zıplatmayayım.

Ezbere konuşmaktansa siz de çerezlerinizi sıfırlayın, hatta format atın hatta kamudan pırıl pırıl, korumalı bir bilgisayardan bağlanın ve sonucu denemiş olarak buraya yazın, bakalım nasıl reklamlar çıkıyor, kim haklı kim haksız ...

1.png

sayfayı belki de 20. denemede yenilediğimde ancak şu reklamlar geldi:

ScreenHunter 52.png

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Bu devirde Ad Blocker kullanmayacaksınız üstüne de hiçte tuhaflığı olmayan reklamlara laf edeceksiniz.

İyi misiniz siz?

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,897
Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bende aynı reklamları gördüm. Second Life denen firma belki Google ile bir anlaşma yapmıştır bilemeyeceğim ama üst tarafa bir ileteyim yine de.

Herkesin hebele hübele yaptığı yerde mantıklıca bir şeyler söyleyerek aksiyon aldığınız için teşekkürler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Bu devirde Ad Blocker kullanmayacaksınız üstüne de hiçte tuhaflığı olmayan reklamlara laf edeceksiniz.

İyi misiniz siz?
Biz iyiyiz, asıl önemli soru şu; Sen iyi misin? Neden herkese klavye delikanlılığı muhteviyatında cümleler sarfediyorsun her konuda, özellikle bana mı rast geliyo diye düşünmüyor değilim..?

Reklam engelleyici kullanıyorum ama kullanmak zorunda da değilim... Ayrıca burada gençleri ve yaşı daha küçükleri düşünerek iyi niyetimizle yorum paylaşıyoruz, tam okumadan hemen saldırı oluyor, neyin kafasındasınız acaba?

Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bende aynı reklamları gördüm. Second Life denen firma belki Google ile bir anlaşma yapmıştır bilemeyeceğim ama üst tarafa bir ileteyim yine de.
Görkem sen bitanesin, sana saygı duyuyorum çünkü doğru bulduğunu örtbas etmiyorsun, hoşuna gitse de gitmese de veya yöneticilerin tipik patron korkusu sen de yok, inşaALLAH böyle hep kalırsın. Zaten doğru insanı makam ve mevki de beğenir, doğru insana makam mevki de yakışır. :)

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Ama bu reklamlarıda sitenin ayakta durabilmesi için alması lazım.Bu reklamlar için bildiğim kadarıyla yapacak birşey yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ama bu reklamlarıda sitenin ayakta durabilmesi için alması lazım.Bu reklamlar için bildiğim kadarıyla yapacak birşey yok.
Reklamların tamamen kaldırılma gibi bir şansı yok zaten ama belki başka reklamlar ile değiştirilme şansı vardır onu demek istemiştim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Site çerezleri kullandığı için sizin gün içinde girdiğiniz sitelerle ilgili reklamları size sunar. Reklamlar foruma ait değil, google ads ile yayınlanır. Siz bugün biraz telefon araştırın, karşınıza çıkanı görünce beni anlarsınız.
Bazen de çok alakasız ürünler çıkıyor o çok enteresan oluyor.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Bu SecondLife bana bir oyun gibi geldi. Forumda da oyunlar ile ilgili konular açılıyor. Google o konulara odaklanıyor olabilir.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Reklamların tamamen kaldırılma gibi bir şansı yok zaten ama belki başka reklamlar ile değiştirilme şansı vardır onu demek istemiştim.
Benim bildiğim AdSense'nin menüsünden oluyor, olabilirse hem site için, hem biz kullanıcılar için daha iyi olur.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Benim bildiğim AdSense'nin menüsünden oluyor, olabilirse hem site için, hem biz kullanıcılar için daha iyi olur.
Benim bildiğim kadarıyla yok.Biraz araştırayım.

Evet reklam engelleme varmış.

Son düzenleme: