Smoke On the Water
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,909
Valla siteden memnunum ama odada çocuk vs varken giremez oldum reklamlar sağolsun
Reklamları çıkaran sdn değil google.Google arama sonuçlarınıza göre karşınıza reklam çıkartıyor.Mesela bende teknoloji,telefon indirimleri... reklamları çıkıyor.Valla siteden memnunum ama odada çocuk vs varken giremez oldum reklamlar sağolsunEkli dosyayı görüntüle 82529
Bende de normalde kablosuz kulaklık indirimleri çıkıyor ama sistemi sıfırladıktan sonra böyle reklamlar çıkmaya başladı, ama kullandıkça eski reklamlar geri dönmeye de başlıyorlar, ilginç.Reklamları çıkaran sdn değil google.Google arama sonuçlarınıza göre karşınıza reklam çıkartıyor.Mesela bende teknoloji,telefon indirimleri... reklamları çıkıyor.
Valla siteden memnunum ama odada çocuk vs varken giremez oldum reklamlar sağolsunEkli dosyayı görüntüle 82529
Çocuk anlamıyor zaten ama tırstırıyor o bayanlar, babamda yanlış anladı (ekran fotoğrafını masaüstüne kaydetmiştim), yarım saat babama bu sitenin teknoloji forumun olduğunu anlatmam gerekti (neyse sorun çözüldü kendi kendine, artık fake airpods reklamları çıkıyorKardeş reklamlarda, beni çocukların karşında rencide edecek bir görüntü göremedim
Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bende aynı reklamları gördüm. Second Life denen firma belki Google ile bir anlaşma yapmıştır bilemeyeceğim ama üst tarafa bir ileteyim yine de.
Biz iyiyiz, asıl önemli soru şu; Sen iyi misin? Neden herkese klavye delikanlılığı muhteviyatında cümleler sarfediyorsun her konuda, özellikle bana mı rast geliyo diye düşünmüyor değilim..?Bu devirde Ad Blocker kullanmayacaksınız üstüne de hiçte tuhaflığı olmayan reklamlara laf edeceksiniz.
İyi misiniz siz?
Görkem sen bitanesin, sana saygı duyuyorum çünkü doğru bulduğunu örtbas etmiyorsun, hoşuna gitse de gitmese de veya yöneticilerin tipik patron korkusu sen de yok, inşaALLAH böyle hep kalırsın. Zaten doğru insanı makam ve mevki de beğenir, doğru insana makam mevki de yakışır.Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bende aynı reklamları gördüm. Second Life denen firma belki Google ile bir anlaşma yapmıştır bilemeyeceğim ama üst tarafa bir ileteyim yine de.
Ama bu reklamlarıda sitenin ayakta durabilmesi için alması lazım.Bu reklamlar için bildiğim kadarıyla yapacak birşey yok.Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bende aynı reklamları gördüm. Second Life denen firma belki Google ile bir anlaşma yapmıştır bilemeyeceğim ama üst tarafa bir ileteyim yine de.
Reklamların tamamen kaldırılma gibi bir şansı yok zaten ama belki başka reklamlar ile değiştirilme şansı vardır onu demek istemiştim.Ama bu reklamlarıda sitenin ayakta durabilmesi için alması lazım.Bu reklamlar için bildiğim kadarıyla yapacak birşey yok.
Bazen de çok alakasız ürünler çıkıyor o çok enteresan oluyor.Site çerezleri kullandığı için sizin gün içinde girdiğiniz sitelerle ilgili reklamları size sunar. Reklamlar foruma ait değil, google ads ile yayınlanır. Siz bugün biraz telefon araştırın, karşınıza çıkanı görünce beni anlarsınız.
Hımm o belki olabilir.Adsense yerine admatic vs. kullanılabilir.Reklamların tamamen kaldırılma gibi bir şansı yok zaten ama belki başka reklamlar ile değiştirilme şansı vardır onu demek istemiştim.
Benim bildiğim AdSense'nin menüsünden oluyor, olabilirse hem site için, hem biz kullanıcılar için daha iyi olur.Reklamların tamamen kaldırılma gibi bir şansı yok zaten ama belki başka reklamlar ile değiştirilme şansı vardır onu demek istemiştim.
Benim bildiğim kadarıyla yok.Biraz araştırayım.Benim bildiğim AdSense'nin menüsünden oluyor, olabilirse hem site için, hem biz kullanıcılar için daha iyi olur.