Site güvenli midir?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Konuyu buraya açtım çünkü diğer başlıklara uymuyor gibiydi.Online oyun hesabıma giremedim.Sonra hatayı birisi flash player yükleyerek giderdim diyodu ben de yeniden indirmek için arattım.Softonic diye bir site çıktı neyse biraz düşünüp indirdim.Sonra güvenli midir diye baktım önermemişler pek.Ben de exe dosyasını yüklemeden sildim.Avasttan tarattım tehdit gözükmüyor bilgisayarda.Evin ortak bilgisayarı olduğu için çökerse evdekiler beni uçurabilir?? Oyun için değmez dedim.Zaten yaşımız geçmişte bir bakayım dediydim aylar oldu:( Sizce bir şey olmuş mudur? Çok anlamıyorum ama o site güvenilir mi? Bu program indirme nasıl oluyor? Hayır zaten varmış da güncel değil sanırım.Windows 7 yüklü eski bir bilgisayar:)

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Yüklemeden sildiğin için problem olacağını zannetmiyorun

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Şunu kullanma hocam
Malwares,kaspersky kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siteden ne yükledin?
Adobe flash player indirdim kurmadan sildim. Başka bir virüs programıda olabilir bilgisayarda ama gözüme o çarptı.Çok anlamıyorum açıkcası?
Yüklemeden sildiğin için problem olacağını zannetmiyorun
İnşallah olmaz.
Teşekkürler başka bir programda yüklü olabilir bilgisayarda çok alakam yok o yüzden bilmiyorum.Kıymetli değil de içindeki dosyalar,belgeler giderse sorun olur.