Site Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ethem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bu gün sabah 2 dk süren beyin fırtınam sayesinde hayatımın facebook ve SDN arasında sıkıştığını ve tarama geçmişimden aldığım bilgilere göre 3 ay boyunca başka hiçbir siteye girmediğimi öğrendim sonuç olarak sizden varsa yerli,yabancı fark etmez bilimsel makalelerin, videoların teknoloji de olabilir böyle enteresan şeylerin bulunduğu site tavsiyesi istiyorum

not: siteler aktif olsa iyi olur yani sürekli güncellenen SDN gibi :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar bu gün sabah 2 dk süren beyin fırtınam sayesinde hayatımın facebook ve SDN arasında sıkıştığını ve tarama geçmişimden aldığım bilgilere göre 3 ay boyunca başka hiçbir siteye girmediğimi öğrendim sonuç olarak sizden varsa yerli,yabancı fark etmez bilimsel makalelerin, videoların teknoloji de olabilir böyle enteresan şeylerin bulunduğu site tavsiyesi istiyorum

not: siteler aktif olsa iyi olur yani sürekli güncellenen SDN gibi :D

kardesim bende az önce bak tım resmen facebook,twitter ve sdn arasında gidip gelıyor buna bır cozüm bulmama gerktiğini bende farkettim farkettirdiğin için saol

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
2007 tarihinde kayıt 2011 de isyan iyi,iyi :D
bende öyleyim bayağıdır sadece sdn haberler ve face e nadir bakarsam bakıyorum.
öneriler iyi olursa bizde takılırız :P

bcakir_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webrazzi.com - webloti.org iyi siteler bunlarıda takip et :D

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önemli bir noktaya değinmişiniz katılıyorum :D:thumbup1:

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Facebook'u bilmem ama SDN yetiyor. Stumble Upon var. Bir plugin yüklüyorsun her tıkladığında sana yeni ve ilginç bir site getiriyor. Çoğunlukla ing ama.

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oh be keşke internet hayatımın monotonluğunu önceden fark etseydim de şu isyanı bir iki ay önce yapsaydım :D
herkese teşekkürler tavsiyelerinizin hepsine baktım ve favorilere ekledim içeriğe hepsini takip edeceğim devamını bekliyorum bayramda 10 TL beklerken 50 TL almış şaşkın ve mutlu çocuğa döndüm :D

serkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webloti' yi burda keşfettim ve tuttum bu siteyi düzenli olarakta takip ediyorum. webrazzi'yi bilmeyen zaten yoktur kendini kanıtlamış bi site

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
www.oyunkuzusu.com :D türkçeleştirilmiş flash oyunlar var. can sıkıntısına %40 çözüm ama olsun. hele taktik suikastçi var müthiş yaa :D yaş 22 oldu oynuyorum düşünün bak :D