Sistemimin Kaldırabileceği Oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram 1gb
Ekran kartı : 256 mb asus extreme ax550(aldğım adam gerekerirse ram den çalar 512 olur demişti ,nasıl olduğunu bilmiyorum)
3.2 ghz pentium 4 ht

daha önce bilgisayarda oynadığım oyunlar
nfs carbon, most wanted,fifa 2008,gta S.A

(strateji oyunu oynamıyorum)

İlginiz için teşekkürler:blushing:

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Aşağı yukarı ayni özelliklere sahip pc var bendede.Genelde hamachi ile Counter source oynarız çok zevki olur.Onun dışında half life serisi, Max payne, Hitman: Blood Money , mafia vs.. oyunları galiba oynarsın. Ben bunları oynardım sanada ona göre tavsiye ettim :D

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka tavsiyesi olan var mı ?Bıktım Counterdan ayırca:)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Can You RUN It?

Bu siteye gir SELECT PRODUCT başlıklı alandan bir oyun seç ve hemen altta bulunan CAN YOU RUN IT? ( Bilgisayarında Çalıştırabilir Misin? ) Butonuna tıkla...

Java eklentisi ile sistemini kontrol eden bu site, sana seçtiğin oyunu bilgisayarında oynayabilip oynayamayacağını gösterecektir.

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum o siteyi.Ben sizden tavsiye istemiştim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Fifa 2010 low da PES 2010 herhalde medium oynar.GTA 4:D,Crysis Ultra low:D,Cod 4 low böyle:D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bildiğim kadarıyla, GTA 4 sadece çift çekirdek ve üstü sistemlerde oynanıyor...

GTA III ve Vice City yi de oynayıp seriyi devam ettirebilirsin..

HALF LIFE I-II ve Hal Life 2: Episode I-II Serilerine kesinlikle bir göz atmalısın..

CAll Of Duty I ve Onun Expansion Pack i United Offensive, Call of Duty III, Call Of Duty Modern Warfare ve Call Of Duty IV serisi de bilgisayarında oynayabileceğin bir seri..

Max Payne I ve II de gayet güzel vakit geçirten bir seri. Bilgisayarında rahat rahast oynayabilirsin..

Prince of Percia nın Sands Of Time-Warrion Within-Two Thrones serisi de güzel bir seri...Özellikle Warrior Within i tavsiye ediyorum..

Mafia, PainKiller, Crazy Taxi, FarCry, Crysis, Quake gibi oyunlarda oynadığın zaman zevk alabileceğin diğer oyunlara birer örnek...

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler şimdi oyunlara bakıyorum

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bildiğim kadarıyla, GTA 4 sadece çift çekirdek ve üstü sistemlerde oynanıyor...

GTA III ve Vice City yi de oynayıp seriyi devam ettirebilirsin..

HALF LIFE I-II ve Hal Life 2: Episode I-II Serilerine kesinlikle bir göz atmalısın..

CAll Of Duty I ve Onun Expansion Pack i United Offensive, Call of Duty III, Call Of Duty Modern Warfare ve Call Of Duty IV serisi de bilgisayarında oynayabileceğin bir seri..

Max Payne I ve II de gayet güzel vakit geçirten bir seri. Bilgisayarında rahat rahast oynayabilirsin..

Prince of Percia nın Sands Of Time-Warrion Within-Two Thrones serisi de güzel bir seri...Özellikle Warrior Within i tavsiye ediyorum..

Mafia, PainKiller, Crazy Taxi, FarCry, Crysis, Quake gibi oyunlarda oynadığın zaman zevk alabileceğin diğer oyunlara birer örnek...
Ooooooo.........aaaaaaa.Crysis:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crysis te bilgisayarım kasılıyor. o olmadı :(

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Delta force serisi, Serious Sam serisi, SWAT 4, The Godfather , Call of Cthulhu bunlar güzel oyunlar.

ssmuho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bakıyorum şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3gb ekran kartı var istediğim oyun çalışıyo walla gençler

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
systemrequirementslab.com işinize yarar konu eski olsa da belki birilerinin işine yarar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...