Sistemimi yedeklemek lütfen yardım edin sonra pcsiz kalıyorum:(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhaba arkadaşlar sorunumu yazmadan önce bikaç şey belirtmek istiyorum derdim kesinlikle kendimi acındırmak değil yalan sölemek huyum değil ve burdaki herkesi arkadaşım olarak görüyorum

Ve sorunum

Arkadaşlar benim yurtdışından gelme bi laptopum var çöktüğü zaman illa tamire gitmesi gerekiyor bu da benim ilçede tamircinin ilde olması sebebiyle en az 15 gün sürüyor dün yeni tamirden geldi pcim .Ve kas hastası olduğum için hayatım pc :)olmayınca işkence oluyor günler geceler:tt2:.İstediğim bu haldeyken sistemimi yedeklemek yani format atmam gerekdiğinde aynı şekilde pcim kurulu gelsin . çünkü driverleri filan en güzel şekilde sadece bu adam ayarlıyor.bide modifiye xpler var onlara driverler yüklü ama onlarda da virüs çok oluyor. lütfen bana yardım edin . şuanda kurulu program fazla yok işte resimdekiler
b6es8z.jpg
yardım bekliyorum

lord_dark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
laptopunun marka ve model numarasını yazabilirmisin.? işletim sistemide dahil olmak üzere ghost yazılımı ile yedekleme yapıp kurulumu kendin hiçbiryere gondermeden yapabileceğini düşünüyorum. external harddiskin varmıdır? bilgi dönersen sevinirim..
elimizde geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız...
saygılarımla

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dell Latitude d600 zaten kastım iletim sistemini de beraber kurmak harici harddiskim var 180 gb aslında dayımın da el koyarım:D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
hiren boot cd 10.4 indir içierinde norton ghost var cd yi tak pc i yeniden başlat cd okur backup kısmından norton ghostu seç gerisini yapacağını biliyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben bilgileri hdd ye kopyalayıp başka pc de yapmayı düşünüyorum mümkün mü?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
nasıl açıklarmısın anlayamadım

---------- saat 15:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:52 eklenmişti ----------

başka pc ye yapabilmen için karşıdaki bilgisyaarında aynı donanıma sahip olması lazım işletim sistemini klonlyacaksan aynı marka bilgisayara kopyalarsan sorun olmaz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hmmm yok aynı donanıma sahip değil şu konuyu ayrıntılı olarak anlatabilir mi bi arkadaş ben bundan da şüpheliyim ya yine pcim çökerse?Alıştım artık kapanıyor açılmıyor?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
sen notebook2un windows dahil herşeyiyle yedeklenmesini bir sorun olduğunda geri getirmeyi mi istiyorsun

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam modifiyeli xpler gibi ama bu sadece bana göre olacak yani kurtarma cdsi gibi format attığımda pcim bana dün geldiği gibi olmalı

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Anlamadım?

lord_dark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
dell in sayfasında driverları var xp için. xp kullanıyorsun sanırım bunu düşünerek nlite programı ile driverları temiz bir xp nin içine entegre edilerek bir cd oluşturulabilir. ayrıca xp yi ve programları kurarsın temiz bir şekilde. bilgisayarcı arkadasın gonderdiği hali ile norton ghost programını kurarsın. program bir dosya oluşturur. o dosyayı laptop haricinde de bir yerde saklarsın. birşey olduğunda ghosttan açarak dosyayı gosterirsin ve kurulumu yaparsın. tabi burada suna dikkat etmen gerekir. işletim sistemi ve kurulu programlar haricindeki tum dosyalarıda yedeklemiş olaman gerekiyor. ghost ile ilk haline doner. ondan external hdd varmı diye sormustum :) soracaklarına cevap verebilirim..
kolay gelsin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ya ben hiçbirşey anlamadım pcim açılmadığı zaman nasıl ghosta dosya göstereceğim?

Ben modifiyeli gibi yapmak istiyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar driverlar yüklü değil ama tüm sistemim mükemmel şekilde çalışıyor.sizce nasıl yapılmış olabilir? Nolur yardım edin:(

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Driverlerının öenmli birkısmını widows kendi otomatik tanımış olabilir. Sistemin düzgün çalışması da bundandır zannımca.
Ayrıca senin sorunun olan yedeklemeye gelince yedekleme programları var onlarla halledebilirsin. Nasıl yapacam dersen bak BURADA adam resimli olarak anlatmış senin işini görecektir zannımca. Kolay gele. Ayrıca almış olduğun imaj senin sisteme özeldir başka makinalarda kullanamazsın. Modifiyeli xp falan gibi hiç uğraşma derim. Çünkü çoğunlukla sorunlarla karşılaşılıyo. kolay gelsin ayrıca geçmiş olsun.

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Acronis True İmage Programı İle Sabit Diskine Tüm Sisteminin Yedeğini Al Sonra Bu Programla Açılış Cd si Oluştur.İşletim Sisteminiz Çökerse O Cd ile başlatıp Yedeği Gösterirsiniz Ve Bilgisayarını Tamirciden Aldığınız Hale Döner.

rayaz032

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"tehnaz" isimli üye haklı senin istediğin "hiren boot cd 10.4 indir içierinde norton ghost var cd yi tak pc i yeniden başlat cd okur backup kısmından norton ghostu seç... " diyor evet ghost ile çözülür derdin bilmiyorsab bilgisayracıdan öğren yada internette vardır.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
arkadaşlar ben sorunumu hallettim double driver ile tüm yüklü driverlerimi yedekledim hepinize sonsuz teşekkürler