Merhaba arkadaşlar sorunumu yazmadan önce bikaç şey belirtmek istiyorum derdim kesinlikle kendimi acındırmak değil yalan sölemek huyum değil ve burdaki herkesi arkadaşım olarak görüyorum
Ve sorunum
Arkadaşlar benim yurtdışından gelme bi laptopum var çöktüğü zaman illa tamire gitmesi gerekiyor bu da benim ilçede tamircinin ilde olması sebebiyle en az 15 gün sürüyor dün yeni tamirden geldi pcim .Ve kas hastası olduğum için hayatım pc
olmayınca işkence oluyor günler geceler:tt2:.İstediğim bu haldeyken sistemimi yedeklemek yani format atmam gerekdiğinde aynı şekilde pcim kurulu gelsin . çünkü driverleri filan en güzel şekilde sadece bu adam ayarlıyor.bide modifiye xpler var onlara driverler yüklü ama onlarda da virüs çok oluyor. lütfen bana yardım edin . şuanda kurulu program fazla yok işte resimdekiler
yardım bekliyorum
Ve sorunum
Arkadaşlar benim yurtdışından gelme bi laptopum var çöktüğü zaman illa tamire gitmesi gerekiyor bu da benim ilçede tamircinin ilde olması sebebiyle en az 15 gün sürüyor dün yeni tamirden geldi pcim .Ve kas hastası olduğum için hayatım pc