Merhaba eski ve düşük performanslı bir bilgisayara sahibim ve oyunlarda biraz da olsa fpsimi performansımı yükseltecek bir ekran kartı istiyorum bunun için sistemime en uygun darboğaz yemeyeceğim ekran kartları nelerdir?
R7 240 bakabilirsin. 750 Ti bakabilirsin. Rx 460 bakabilirsin. R9 290 bakabilirsin.Merhaba eski ve düşük performanslı bir bilgisayara sahibim ve oyunlarda biraz da olsa fpsimi performansımı yükseltecek bir ekran kartı istiyorum bunun için sistemime en uygun darboğaz yemeyeceğim ekran kartları nelerdir?
Ekli dosyayı görüntüle 133039
peki rx 550 de darboğaz yer miyim?R7 240 bakabilirsin. 750 Ti bakabilirsin. Rx 460 bakabilirsin. R9 290 bakabilirsin.
Yemezsiniz.peki rx 550 de darboğaz yer miyim?
çok teşekkür ederim sağolunYemezsiniz.
Tabi zayıf bir kart. R7 240 dışında attığım kartlar daha iyi olur.peki rx 550 de darboğaz yer miyim?
Bu konuda geforce 750 ti mı yoksa rx 550 phoenix mi daha mantıklı olur?Tabi zayıf bir kart. R7 240 dışında attığım kartlar daha iyi olur.
RX550.Bu konuda geforce 750 ti mı yoksa rx 550 phoenix mi daha mantıklı olur?
eminsiniz değil mi ya darboğaz yemekten çok korkuyorumRX550.
Yemezsiniz. Merak etmeyin.eminsiniz değil mi ya darboğaz yemekten çok korkuyorum
Yemezsiniz. Merak etmeyin
İlginizden dolayı teşekkür ederimYemezsiniz. Merak etmeyin.
Şaka mı bu?RX550.
Yemezsiniz. 750 Ti daha iyi olacaktır.Mesaj otomatik birleştirildi:
İlginizden dolayı teşekkür ederim
rx 550 alman daha iyi 4 gb olan modeli tercih et veya teknobiyotikte indirimde olan rx560 4gb alablirisn 750ti kötü bir kart değil rx550 4gb ile arasında dağlar kadar fark yok en çok 5 fps oynar ama rx550 daha güncel bir kart sıfır alacağını varsayarsam garantisi olan bir kart alman daha iyi olurMerhaba eski ve düşük performanslı bir bilgisayara sahibim ve oyunlarda biraz da olsa fpsimi performansımı yükseltecek bir ekran kartı istiyorum bunun için sistemime en uygun darboğaz yemeyeceğim ekran kartları nelerdir?
Ekli dosyayı görüntüle 133039