Sistemime dosyalarımın uzantısını readme.txt yapan fidye yazılımı bulaştı

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
bilgisayarımda her klasörde _readme.txt var nasıl silerim TXT'nin içindeki yazılar

Türkçe

DİKKAT!

Endişelenmeyin, tüm dosyalarınızı iade edebilirsiniz!
Fotoğraflar, veritabanları, belgeler ve diğer önemli tüm dosyalarınız en güçlü şifreleme ve benzersiz anahtarla şifrelenir.
Dosyaları kurtarmak için tek yöntem, şifre çözme aracı ve sizin için benzersiz bir anahtar satın almaktır.
Bu yazılım tüm şifreli dosyalarınızın şifresini çözecektir.
Ne garantiniz var?
Şifrelenmiş dosyalarınızdan birini PC'nizden gönderebilirsiniz; şifresini ücretsiz olarak çözeriz.
Ancak sadece 1 dosyanın şifresini ücretsiz olarak çözebiliriz. Dosya değerli bilgiler içermemelidir.
Videoya genel bakış şifresini çözme aracını alabilir ve inceleyebilirsiniz:
Özel anahtarın ve şifre çözme yazılımının fiyatı 980 dolar.
İlk 72 saatte bizimle iletişime geçtiğinizde% 50 indirim, bu sizin için 490 $ 'dır.
Lütfen, verilerinizi ödemeden asla geri almayacağınızı unutmayın.
6 saatten fazla yanıt alamıyorsanız, e-posta adresinizi "Spam" veya "Önemsiz" klasörünü kontrol edin.

Bu yazılımı almak için e-posta adresimize yazmanız gerekir:
restorealldata@firemail.cc

Bize ulaşmak için e-posta adresinizi rezerve edin:
gorentos@bitmessage.ch

Kişisel kimliğiniz:
0184Pf58saobKuCQFeS9REJzCF0S65wnlG0Qeyfvh8YEZletiM

Son düzenleyen moderatör:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Ramsonware bulaşmış bilgisayara. Bildiğim kadarıyla verileri kurtarmanın bir yolu yok çare format. Onun haricinde Kaspersky ve Eset deneyebilirsiniz.

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
tüm herşeyi .mbed uzantısına çeviriyor
bu videoda bazı şeyler gösteriyor acaba doğru mu

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Cidden şimdi bu virüsmü var. ?

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

her dosyam .mbed uzantısına dönüşüyor

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
galiba virüsün kaynağını buldum görev yöneticisinden silmeye çalışıyorum şu hatayı verdi bunu silmek için ASSASSINSALIH/ASD size izin vermelidir diyor. (ASSASSINSALIH ZATEN BENIM USER NAME'İM ASD DE KULLANICI ADI)

bu virüs hakkındaki tüm videolar dünden itibaren yayınlanmış yani yeni bir virüs ha virüsün konumu da
C:\Users\ASD\AppData\Local\fbbf13d1-0fef-40d0-a428-a58d7411fc13\wyykvoodce.exe

Son düzenleme:

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
galiba virüsün kaynağını buldum görev yöneticisinden silmeye çalışıyorum şu hatayı verdi bunu silmek için ASSASSINSALIH/ASD size izin vermelidir diyor. (ASSASSINSALIH ZATEN BENIM USER NAME'İM ASD DE KULLANICI ADI)

bu virüs hakkındaki tüm videolar dünden itibaren yayınlanmış yani yeni bir virüs ha virüsün konumu da
C:\Users\ASD\AppData\Local\fbbf13d1-0fef-40d0-a428-a58d7411fc13\wyykvoodce.exe
Win+r yap appdata yap sonra locala tıkla sil.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sisteminizi "Malwarebytes" ile tarama yapınız. Çıkan zararlıları "Karantinaya" alıp sistemi tekrar "Yeniden" başlatınız. Sonra "EmsisoftEmergencyKit" indirip çalıştırınız. Portable bir uygulamadır. Sonra "Start Emsisoft Emergency Kit” uygulamasını çalıştırınız. Uygulamayı güncellendikten sonra "Malwere Scan" deyip taramayı başlatınız. Bulaşmış dosyaları "Karantina"ya taşıyınız ve bilgisayarı yeniden başlatınız. Sonra "Emsisoft Decryptor for STOP Djvu" uygulamasını indirip temizleyiniz.

Fryta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı virüs benim bilgisayarıma da bulaştı. Çözüm bulamadım maalesef. Bilgisayarı sıfırlıyorum. Bu yeterli olur mu acaba?