Sistemimde mi sorun var ? Yoksa oyunda mi ?

Kirigaya Kazuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GTA V Korsan indirdim oyundayken anından atabiliyor kasma yok acaba işlemci felan ısınıp mı atıyor yoksa korsan olduğu için mi sistemimi http://forum.donanimhaber.com/m_105125264/f_//tm.htm#yazayım gayet iyidir...

İşlemci : AMD FX 6100 Six-Core Processor (6 Cpus) 3.3GHZ
RAM : DDR3 8 GB 2013 Mhz
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 7800 Series
İşletim Sistemi : W7 Ultimate 64 bit
Anakart : GA-990XA-UD3

Dark Falcon Led kasa ve full fanlarla döşendi , termal macunu yenilendi...

Eğer sistemsel değilse parayı verip orjinal GTA V alacağım
:yes:

Eğer başka özellikleri soruyorsanız yazabilirim kısaca bunlar
001_rolleyes.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar buara pc kendiliğinden açılıp kapanıyor loadaut oynarken attı birde virus taraması yaparken ama genellikle gta vde atıyor başka oyunda atmadı ? :mad:

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten bilgisayar kendiliğin açılıp kapanıyor demişsin. Bilgisayarında bir problem olmasın?

Kirigaya Kazuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten bilgisayar kendiliğin açılıp kapanıyor demişsin. Bilgisayarında bir problem olmasın?
Hocam bilmiyorum GTA V yükledim oyunun ortasında pc kendini kapattı gene denedim gene kapattı bundan sonra virus taraması yaptım ondada kapattı yani GTA V'den sonra oldu şimdiye kadar olmadı bende şaşırdım dogurusu orjinal alırsam gene başıma gelirse 180 tlyi çöpe atmış olacağım doğrusu korkuyorum :(

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bilmiyorum GTA V yükledim oyunun ortasında pc kendini kapattı gene denedim gene kapattı bundan sonra virus taraması yaptım ondada kapattı yani GTA V'den sonra oldu şimdiye kadar olmadı bende şaşırdım dogurusu orjinal alırsam gene başıma gelirse 180 tlyi çöpe atmış olacağım doğrusu korkuyorum :(

Kapattı derken komple elektriği mi kesiyor yoksa yeniden mi başlıyor bilgisayar?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=406966]Kirigaya Kazuto[/MENTION]

Coretemp (islemci icin) ve GPUZ(ekran karti icin) programini indirip derecelerine bakabilirsin. Bu iki programi oyuna girmeden önce calistirin ve oyuna girin. Oyundan attigi zaman hemen derecelerine bir göz atin. Fazla isinma varsa büyük ihtimal bundan dolayidir.

Loadout oynarken bile atiyorsa sorunun korsan oldugundan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum. Bildigim kadariyla loadout steam'de bedava oynanabilen bir oyun.

Kirigaya Kazuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapattı derken komple elektriği mi kesiyor yoksa yeniden mi başlıyor bilgisayar?

PC'yi komple kapatıyor , reset atmıyor internette araştırdım böyle olaylar işlemci vb bazı parçalar ısındığında pc kendini kurtarmak için kapatıyormus ama oyunda kasma yokkı fps düşüklügüde yok , başka oyunlardada yok GTA V de kapatıyor birde Loadaut adlı oyunda kapattı oda 1 hafta önce birdahada kapatmadı.. Başka sağlam oyunlar var tık yok bu sorunu GTA V içinde araştırdım benim gibi olan kimse yok ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Kirigaya Kazuto

Coretemp (islemci icin) ve GPUZ(ekran karti icin) programini indirip derecelerine bakabilirsin. Bu iki programi oyuna girmeden önce calistirin ve oyuna girin. Oyundan attigi zaman hemen derecelerine bir göz atin. Fazla isinma varsa büyük ihtimal bundan dolayidir.

Loadout oynarken bile atiyorsa sorunun korsan oldugundan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum. Bildigim kadariyla loadout steam'de bedava oynanabilen bir oyun.
Çok Teşekkür ederim hemen deniyeceğim ama fps düşüklüğü görmedim hocam ama hemen o programları indiriyorum

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Belli ki oyunun lisansı ile ilgili bir durum değil. Lisans problemi olsa sadece oyundan atar ve karşınıza masaüstü ekranınız gelir. Sizin bilgisayar tamamen kapanıyor.

Yüksek ihtimalle de ısınıyor. Edox'un bir üst mesajda vermiş olduğu programları kurup, ısı kontrolünü yapsanız fena olmaz. :)