Sistemim iyi fakat oyunları kaldırmıyor neden ?

Zahuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi pc sistemim iyi fakat oyunları oynatmada sorun yaşıyor."Canyourunit"te falan %100 başarı aldığım oyunlarda kasma problemi yaşıyorum az bişeyde değil nedenini öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Pc Özellikleri :

İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Ultimate
CPU Türü : QuadCore Intel Core i5-3330, 3000 MHz (30 x 100)
Anakart Adı : Asus P8H61-M LX R2.0 (3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Ekran kartı : ASUS EAH6570 Series (2 GB)
Monitör : Samsung SyncMaster S22B150N [22" LCD] (H4LD400052)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Senin sorunun ekran kartı driverleri ile ilgili olabilir ekran kartı driver ini güncelle veya yoksa bilgisayarına ekran kartını kur sonra oyunları açmayı dene bir bakalım.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kartınız çok performans verebilecek bir model değil. 128 bıt ve ddr3 özellikli , oyunları full specification da oynamanız çok zor , daha düşük ayarlarda oynamaya çalışın.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İşlemciniz iyi sayılır fakat ekran kartı için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Günümüz oyunları için zayıf bir kart.

Zahuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farkındayım ekran kartı eskidi birazda benim sorunum o değil canyourunit diye bir site var bilirsiniz oyunların sistem gereksinimleri ile pc nizi karşılaştırıyor örneğin crysis 2 yi karşılaştırdığımda minimumu geçin %100 de görünüyor sistem özellikleri ama gel gör ki oyunda feci bir kasma var bunun sebebini anlayamıyorum driverlar falan da güncel

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o site sadece sisteminizin min. gereksinmleri karşıladığını söylüyor. oyunu en yüksek ayarlarda oynatabilirsiniz demiyor. deneyrek sisteminize en uygun ayarlarda akıcı olarak oynabileceğinizi düşünüyorum. benim sistemim bile 5 yaşında ama çok yüksek kalitede olmasa da piyasaya çıkan oyunları oynayabiliyorum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o ekran kartı oyun kaldırmaz ama internetten indirir..
eskiden facebooktan çok oynanırdı, çiftlik oyunlar var onları dene :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Farkındayım ekran kartı eskidi birazda benim sorunum o değil canyourunit diye bir site var bilirsiniz oyunların sistem gereksinimleri ile pc nizi karşılaştırıyor örneğin crysis 2 yi karşılaştırdığımda minimumu geçin %100 de görünüyor sistem özellikleri ama gel gör ki oyunda feci bir kasma var bunun sebebini anlayamıyorum driverlar falan da güncel

Bunlara bel bağlamamak gerek. Javada bir hata olmuştur. Zaten mininum demek oyunu çalıştırır ama akıcı oynatmaz demek. Akıcı oynamak ıcın önerilen (recommend) sistemde olması gerekir.

http://www.yougamers.com/gameometer/10440/

Birde burdan deneyin. Çalıştırın eklentiyi ve yuklemesini bekleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de yeni notebook aldım monster marka 3000 tlye crysis 3 ultra ayarlarda kasıyor ısınıyor diyemi acaba SİSTEMİM 16 gb ddr 3 1600 mhz ram 2,5 gb nvidia ge force gtx 675 mx işlemci 8 çekirdek 4. Nesil i7 2,40 ghz