yiğit efe kılıç
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
tmmVirüs girmiş olabilir. Kaspersky ile sistemi tam tarama yap.
ücretsiz mi?Virüs girmiş olabilir. Kaspersky ile sistemi tam tarama yap.
Görev yöneticisini açtığınızda boşta iken işlemci kullanımı seviyesi yüksek ise virüs olabilir. Bunun haricinde kasanızın soğutması nasıl? Gerekli temizlik ve termal macun yenilemesi hiç yapıldı mı?
bilemiyorum pc yi ben toplamadım vatandan aldım ve o veriler the witcher 3 gbi oyunlar oynarken normalde 59 60 dereceR3 3100 için 89 derece fazla. Giriş - orta seviye bir işlemci altı üstü o kadar ısınacak kadar güçlü değil ki. Soğutucunun tam olarak oturduğuna emin misin?
3 fan önde 1 fan arkada kasa fanları 2 tane ekran kartı fanı birde r3 3100 ün kendi fanı termal macun yenilemesi hiç yapmadım alalı 6 ay oldu sence yapılmalı mı?Görev yöneticisini açtığınızda boşta iken işlemci kullanımı seviyesi yüksek ise virüs olabilir. Bunun haricinde kasanızın soğutması nasıl? Gerekli temizlik ve termal macun yenilemesi hiç yapıldı mı?
Ben 3.5 yıl termal macun değiştirmedim yedek sistemimde halen daha yükte 60 derece geçmiyor yani 6 ay hiçbir şey onun yanında. Kasa soğutmanızda iyi fakat işlemciniz anlam veremediğim şekilde yüksek sıcaklığa çıkmış. Ryzen 7 falan olsa tamam derim ama 3 serisi bu kadar ısınması normal değil.3 fan önde 1 fan arkada kasa fanları 2 tane ekran kartı fanı birde r3 3100 ün kendi fanı termal macun yenilemesi hiç yapmadım alalı 6 ay oldu sence yapılmalı mı?
knk biraz cahilim nerden kaldırıcaz driverları kurmayı biliyorum?DDU ile ekran kartınızın driverlarını kaldırıp tekrar kurar mısınız? Bir yerden başlayalım sorunu çözmeye çalışmaya.
bende o yüzden yazdım biraz pimpirikliyimBen 3.5 yıl termal macun değiştirmedim yedek sistemimde halen daha yükte 60 derece geçmiyor yani 6 ay hiçbir şey onun yanında. Kasa soğutmanızda iyi fakat işlemciniz anlam veremediğim şekilde yüksek sıcaklığa çıkmış. Ryzen 7 falan olsa tamam derim ama 3 serisi bu kadar ısınması normal değil.
knk biraz cahilim nerden kaldırıcaz driverları kurmayı biliyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende o yüzden yazdım biraz pimpirikliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaspersky ile tarama yapıyorum 5 dk ye biter