Sistemim GTX 750 Tİ için uygunmudur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oKLea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oKLea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar GTX 750 Ti almayı düşünüyorum şuan fiyatı 479 TL, fakat benim ana kartıma uyumlumu uyumlu değilmi bilmiyorum lütfen yardım edin sistemim aşağıda

Anakart : Pegatron P67

İşlemci : i3 - 2330 3.4 GHZ

Ram : 6 GB

PSU : 240 W (Sizce yeter sitesinde 140 Wolt üstünde olması lazım yazıyor.)

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum 5 gün içinde alıcam bu ekran kartını şimdiden teşekkürler. :)

emrah08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sisteminiz uygun.Yalnız PSU yetersiz gelebilir.Garanti olması açısından PSU değiştirmenizi de tavsiye ederim.

oKLea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sisteminiz uygun.Yalnız PSU yetersiz gelebilir.Garanti olması açısından PSU değiştirmenizi de tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim PSU Yeterli olur gibime geliyor işlemcim fazla psu yemediğinden dolayı yaklaşık 68 Wolt yiyor. Çok teşekkür ederim :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
500w bir psu almanız gerek en az çünkü bu aletler tam verimle çalışmıyorlar verebildikleri güç düşük oluyor 240w bir psu ile ancak sistemin yarısını çalıştırabilrisiniz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Powersupply'nin üzerindeki etiketin fotoğrafını çekip buraya koyarsanız size kesin yetip yetmeyeceğini söylerim ama büyük ihtimal yetecektir. Çünkü GTX 750 Ti kartının tükettiği güç 50w. Güç kaynağının 12V kanalından kaç watt ve kaç amper verdiği önemli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Powersupply'nin üzerindeki etiketin fotoğrafını çekip buraya koyarsanız size kesin yetip yetmeyeceğini söylerim ama büyük ihtimal yetecektir. Çünkü GTX 750 Ti kartının tükettiği güç 50w. Güç kaynağının 12V kanalından kaç watt ve kaç amper verdiği önemli.
Tabiki hemen çekiyorum

oKLea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZDVlgG.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yeterli. FPS'de dalgalanma yaşarsan powersuppyl'i değiştirmek zorunda kalabilirsin.