Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl low ayarlar diyebiliyosunuz adamin işlemcisi i5 10300H cyberbunk sistem gereksinimlerine bakmadan 'low da açar yaw' mı diyosunuz ben anlamıyorum cidden bazılarınızı.Kardeşim bu ekran kartı ve işlemciyle medium da akıcı oynarsın
Kardeşim recommended ne demek sen biliyor musun High ayarlar demek bak orda 1060 a recomended yazıyor değil mi.Heh şimdi kafanı bide low ayarlar çevir orda gtx GTX 780 görüceksin bu da low ayarlarda demek.Bilgisiyarda bide işlemci diye bir şey var haberin olsun bilmiyorsan söyleyim o da önemli çünkü hatta baya önemli ama senin bundan habern yok belliki neyse.Low daki işlemci i5-3570K şimdi bu arkadşın işlemcisine bakalım i5-10300H.Aradaki farkı anlabildin mi şimdi.Oyunu işlemci taşıyıcak o yüzden medium ayarlarda akıcı oynar.Ayrıca ekran kartıda low dan yüksek çalıştırıcağı kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca sen şey değilmiydin ya Oyun öneri konusu açıp Story li online olmayan oyunlara para verilirmi diyen eleman aynen sensin o
nasıl low ayarlar diyebiliyosunuz adamin işlemcisi i5 10300H cyberbunk sistem gereksinimlerine bakmadan 'low da açar yaw' mı diyosunuz ben anlamıyorum cidden bazılarınızı.Kardeşim bu ekran kartı ve işlemciyle medium da akıcı oynarsın