Sistemi kastırmayan , Crackleri silmeyen antivirüs önerirmisiniz?

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar , bana sistemi fazla kastırmayan crackleri silmeyen antivirüs lazım mesela kaspersky gibi antivirüsler siliyor çoğu program cracklerini vesaire..Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım :yes:

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Crackleri silmeyen antivirüs antivirüs değildir fsecure önerebilirim görev yöneticisinden bile kapatılabiliyor yada windows defender

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kardeşim, crack dediğin şey PC nin belli seri numaralarını alıyor, sahte paket yolluyor ya da internetten gelmiş gibi paketler düzenliyor çoğuda gerçekten virüslü. Anlayacağın virüs olmasa bile virüslerin yaptığı şeyleri yapıyor. Crackleri silmeyen bir program istiyorsan Winamp ı dene. tam senin istediğin gibi, ne cracklerini siler ne de bilgisayarını kasar. Üstüne bide mp3 oynatma özelliği var.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kardeşim, crack dediğin şey PC nin belli seri numaralarını alıyor, sahte paket yolluyor ya da internetten gelmiş gibi paketler düzenliyor çoğuda gerçekten virüslü. Anlayacağın virüs olmasa bile virüslerin yaptığı şeyleri yapıyor. Crackleri silmeyen bir program istiyorsan Winamp ı dene. tam senin istediğin gibi, ne cracklerini siler ne de bilgisayarını kasar. Üstüne bide mp3 oynatma özelliği var.

gece gece güldürdün hocam ya :D

Avast kullanabilirsin

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Crackleri silmeyen antivirüs antivirüs değildir fsecure önerebilirim görev yöneticisinden bile kapatılabiliyor yada windows defender
Yorumunuz için teşekkürler ancak indirdiğim gibi güvenli crackleri siliyorlar o yüzden şikayetçiyim teşekkürler deneyeceğim.
Deneyeceğim umarım işime yarar teşekkürler.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
godofnight kardeşim, söylediğim program sadece müzik çalmaya yarayan bir program, virüs programı değil.
Virüs programları çeşit çeşit olmakla birlikte bilgisayarını kasması normal birşey. Çoğu arkaplanda sürekli çalışarak bilgisayarında virüs arar. Yeni gelen dosya, taşınabilir bellek, çalıştırdığın oyun gibi şeyleri anında kontrol eder ki virüs daha bulaşmadan engelleyebilsin. E buda takdir edersin ki işlemcinin belli bölümünü işgal eder.
Avast ve AVG tecrübem olan programlar. Kasma konusunda kıyaslama yapamam ama tavsiyemdir.
Ayrıca çok sık virüs programı değiştirmeni önermem. Bir tane seç ve bir sıkıntın olana kadar da onu kullan derim.

hdoru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gece gece güldürdün hocam ya :D

Avast kullanabilirsin

aynen benide güldürmeyi basardi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorumunuz için teşekkürler ancak indirdiğim gibi güvenli crackleri siliyorlar o yüzden şikayetçiyim teşekkürler deneyeceğim.

Yorum için teşekkürler ben çoğu zaman güvenli yerlerden indiririm o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum..Deneyeceğim teşekkürler.

Deneyeceğim umarım işime yarar teşekkürler.

yardimci olabildiysek ne mutlu bize

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
godofnight kardeşim, söylediğim program sadece müzik çalmaya yarayan bir program, virüs programı değil.
Virüs programları çeşit çeşit olmakla birlikte bilgisayarını kasması normal birşey. Çoğu arkaplanda sürekli çalışarak bilgisayarında virüs arar. Yeni gelen dosya, taşınabilir bellek, çalıştırdığın oyun gibi şeyleri anında kontrol eder ki virüs daha bulaşmadan engelleyebilsin. E buda takdir edersin ki işlemcinin belli bölümünü işgal eder.
Avast ve AVG tecrübem olan programlar. Kasma konusunda kıyaslama yapamam ama tavsiyemdir.
Ayrıca çok sık virüs programı değiştirmeni önermem. Bir tane seç ve bir sıkıntın olana kadar da onu kullan derim.

Hocam bende biliyorum winamp ın müzik programı olduğunu :Dsadece yorumuna teşekkür etmek istedim, tekrar yorumun için teşekkürler bilgili birine benziyorsun bu konular hakkında bende bir tane program bulup 5 6 yıl kullanayım diyorum işte ancak çoğu denediğim programlardan memnun kalmadım o yüzden.

yasko0o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

sabah sabah yarildim anasini ya hocam :D

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
işin şamata yanı bir tarafa...amma gerçekten büyük üretici firmaların ÜST DÜZEY paslaşmaları maalesef var...bende birebir uygulandı...
hani ulufe dağıtır gibi w8 dağıtıldıya bende 122 tl.ye pro sürümünü aldım(32-64).önce 32 sürümü yükledim sonrada 64 ü.kimse birşey sormadı..ne zaman herşey yerleştı rayına oturdu neyin ne olduğu şekillendi..bilinen bir marka güvenlik(KİS).kurdum(kurmaya çalıştım)bana uyarı geldi..kurduğunuz sistem yasal deyil gibi veya ifadeyi tam hatırlamıyorum...çok uğraşlardan sonra yaptığım:64 sistem üzerine 64 w8 kurdum ve sorun kalktı...
hani usanmadan okuyan arkadaşlar olursa belki yararlanabilirler..diyeceğim üst düzey paslaşmalarla "otokontrol"mekanizmasını çalıştırıyorlar.......