Sisteme reklam virusu

asican44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar note 4 kullaniyorum 5 6 aydir telefonda cok sukr bi arza yok ama son 2 haftadir sistemde reklam geliyor bazen ekranda hic bi degisiklik olmuyor ama dokunmatik islemiyor geri tusuna bi kac defa basinca bi pencere kapaniyomus gibi oluyor normale donuyor market disi uygulamada yuklemedim bunu yapmasi muhtmel uygulamalarida sildim nette arastirdim biraz root felan diyolar root ve fabrika ayarlarina sifirlamadan nasil kurtulabilirim bundan yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Root yapmanizi gerektiren bir durum yok. Telefonunuz sikintili bir virus tarzi birsey almis. Playstore da 360 security gibi guvenlik uygulamalari var ama en temiz cozum cihazinizi fabrika ayarlarina sifirlamaniz. Root'a gerek yok.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yedeklererinizi alıp factory rest atın. En temizi bu.

asican44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ediyorum 360 ve kaspersky i indirdim hata bulamadi ama 360 security de tarama yaparken allta resimleri gosterirken bi uygulama takildi gozume aradim o uygulama bende yokmus menude felan tesadufen reklamdan sonra acik uygulamari kapatmak icin sekmeleri actim bi uygulama acik camera x ray free diye menude felan gozukmuyodu simgeside 360 sevuritydekinin aynisi o uygulamayu sildim problem cozuldu tesekkurler