Sistem toplama

Berk -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar giriş seviyesi bir sistem toplamayı düşünüyorum sistem önerileri yapar mısınız ve sizce kendim mi toplamalıyım yoksa hazır olarak mı satın almalıyım kendime güveniyorum toplayabileceğimi düşünüyorum ama kasanın içerisindeki güç , USB girişleri vs nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz ? Sistem önerilerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Merhabalar giriş seviyesi bir sistem toplamayı düşünüyorum sistem önerileri yapar mısınız ve sizce kendim mi toplamalıyım yoksa hazır olarak mı satın almalıyım kendime güveniyorum toplayabileceğimi düşünüyorum ama kasanın içerisindeki güç , USB girişleri vs nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz ? Sistem önerilerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Sistemleri hazır almak ve ya tek bir siteden toplamak genel olarak 200-600 lira zarar ettirir bazen daha fazla. Sebebi ise bazı platformlar alıcı çekmek için monitörü ucuz satar işlemciyi pahalı, bazı platformlar ekran kartı orta fiyat yapar rami pahalı vs vs. O yüzden kendiniz İtopta'dan bir sistem toplayın sonra internetten seçtiğiniz parçaların fiyatlarını tek tek en uygun sitelerden bulun. (Sitenin güvenilir olmasına dikkat edin) Daha sonra bütün linkleri forumda bir konu açarak ve ya bu konunun altına yazıp arkadaşlardan yorum isteyin.

Kasa önerisi isterken ve ya seçtiğiniz parçalarla ilgili bilgi alırken;
Bütçenizi,
Bütçenize monitörün dahil olup olmadığını,
Sistemin hangi amaçla kullanılacağını bildirirseniz en yüksek verimde destek alırsınız. İyi forumlar dilerim.