- Reaksiyon puanı
- 6,233
Arkadaşlar alacağım sistemi kararlaştırdım. Hatta 3-4 ay sonra para biriktirip (Belki.) 1080P 75HZ mönütör alacağım. Sistemi 7-8 gün sonra sipariş edeceğim. Sistem şöyle ; XFX Rx570 , G.Skill 8GB 3200Mhz CL16 ram , 500GB Segeate 7200Rpm HDD , Kingston A400 120GB SSD , Gigabyte B450M S2H anakart , Zalman N2 kasa , Aerocool Vx Plus 500w PSU , Dark Vga to HDMI toplam ; 3200TL.
Arkadaşlar bu parçaların içinde SATA kablosu Vb. Çıkıyormu ?
Toplamak için ayrı bir şey almaya gerek varmı ?
SSD'de sadece Windows kullanılacak. Ne kadar dayanır ?
Parça uyuşmazlığı varmı ?
768P'de oyunları hangi grafiklerde açar ? Kullanan varsa deneyimlerini bildirirse çok iyi olur.
AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci Bu AF modeli değilmi ? 12NM yazıyor. İşlemcide bellek frekansı 2667Mhz yazıyor. Ramler 2667Mhz'demi çalışacak ?
Aerocool Vx Plus bu sistemi besleyebilecekmi ?
PSU'da aşırı akım koruması varmı ?
Termal macun ne zamanda bir değiştirilmeli ? Kasada ön panelde toz filtresi bulunuyormu ?
Çok soru sordum affola. İlk defa sistem topladığım için bu kadar soru sordum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu parçaların içinde SATA kablosu Vb. Çıkıyormu ?
Toplamak için ayrı bir şey almaya gerek varmı ?
SSD'de sadece Windows kullanılacak. Ne kadar dayanır ?
Parça uyuşmazlığı varmı ?
768P'de oyunları hangi grafiklerde açar ? Kullanan varsa deneyimlerini bildirirse çok iyi olur.
AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci Bu AF modeli değilmi ? 12NM yazıyor. İşlemcide bellek frekansı 2667Mhz yazıyor. Ramler 2667Mhz'demi çalışacak ?
Aerocool Vx Plus bu sistemi besleyebilecekmi ?
PSU'da aşırı akım koruması varmı ?
Termal macun ne zamanda bir değiştirilmeli ? Kasada ön panelde toz filtresi bulunuyormu ?
Çok soru sordum affola. İlk defa sistem topladığım için bu kadar soru sordum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.