Yardım Sistem tavsiye (22-23 bin lira)

kyloben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıda da belirttiğim gibi 22-23 bin lira bandına çıkabilecek şekilde sistem almayı düşünüyorum ama aklımı kurcalayan birkaç şey var. 4060'lı bir sistem istesem şu an rahatlıkla bu fiyatlara elle tutulur, güzel bir sistem alabiliyorum ama ddr4 bir sistem oluyor. Hazır cebimden para çıkmışken de kampanya bekleyip ddr5 bir sistem düşürme niyetim var. Birkaç gün önce Vatan, i5'li 4060'lı ddr5 bir sistem kampanyaya soktu ve 20.500 liraydı. (maalesef bu kampanyayı kaçırdım, erken haberim olsa direkt alırdım.) Çekindiğim konu ise ocakta gelecek olası bir zamla sistem alamama çekincesi. Sizce aralığın sonlarına kadar kampanyadan ddr5 sistem mi kovalanmalı 22-23 bin lira bütçeyle, yoksa elle tutulur 4060'lı bir sistem mi alınmalı?

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şahsen 4060'ı düşünmem, malum zamanında bol dalga geçilmişti çok kuvvetli bir kart degil bulundugu seriye göre, ama çok zorlanmıcaksa bilgisayar götürür tabiki. Yerine düz AMD 7600 alınabilir, hemen hemen aynı performans bandında olsa gerek ve daha verimlidir. FSR mevcut zaten çogu yeni oyunda ve çoşturuyor kartları. Mesela COD'da halen FSR önde DLSS'den netlik olarak.