Sistem Seslerini Kaydetmek

DiaMorfin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan dinlediğim bir müziği kaydetmek istiyorum ama dışarıdan gelen sesler olmadan. İndirdiğim bikaç program mikrofondan kayıt alıyor. Ses kartından kayıt alan bir program önerecek olan var mı?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ses denetimlerinden sadece kayıt sırasında mic kapalı yaparsan dışardaki sesler gelmez ;)

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Programa gerek yok.Sağ köşeden ses iconunu sağ tıkla kayıt aygıtlarına tıkla.Stereo Karışımı diye bir aygıt gözükücek onu varsayılan aygıt yap.Microfonuda devre dışı bırak tmm dır.Kaydedebilirsin istediğini...

Not: Eğer aygıtlarda gözükmüyorsa sağ tıkla devre dışı aygıtları göster seçeneğine tıkla.Gözükür...

DiaMorfin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı indirdim söylediğin recording device ayarını yapamadım ama mikrofonun sesini kapatınca istediğimi elde ettim teşekkürler :)

---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Programa gerek yok.Sağ köşeden ses iconunu sağ tıkla kayıt aygıtlarına tıkla.Stereo Karışımı diye bir aygıt gözükücek onu varsayılan aygıt yap.Microfonuda devre dışı bırak tmm dır.Kaydedebilirsin istediğini...

Not: Eğer aygıtlarda gözükmüyorsa sağ tıkla devre dışı aygıtları göster seçeneğine tıkla.Gözükür...

Aygıtlarda gözükmediği için program arayışına girmiştim. Devre dışı aygıtları göster deyince gördüm. Teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler Fl studio da demo dan kayıt yapamıyordum bu program sayesinde çalışmalar işe yarıyacak tekrardan eyw :)