ethemsaglik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
2000 TL bütçe var arkadaşlar güzel oyun oynayabileceğim bir pc istiyorum itopya vb olabilir teşekkür ederim emeğinze sağlık şimdiden
Merhaba,
V3-GAA/R5 2400G/AMD Vega 11 Grafik Kartı/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bu sistemi önerebilirim. İçerisinde ekran kartı bulunmuyor. APU işlemcideki Vega 11 ekran kartı yeterlidir. GTA V'te High ayarlarda iyi bir performans alırsınız.
Arkadaşın linkteki sistemin işlemcisi daha iyi daha yüksek FPS alabilirsinHocam V3-M1050TA-1211/R3 1200/MSI GTX1050Ti 4GB AERO/8GB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu nasıl param bosa gider mi hangi oyunlar oynarım eksik neler fazlası neler
Arkadaşın linkteki sistemin işlemcisi daha iyi daha yüksek FPS alabilirsin
Benim önerdiğim sistemin işlemcisi çok güçlü. İleride ekran kartı da eklersen gayet iyi olur.Hocam V3-M1050TA-1211/R3 1200/MSI GTX1050Ti 4GB AERO/8GB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu nasıl param bosa gider mi hangi oyunlar oynarım eksik neler fazlası neler
Bunları almanıza gerek yok. Anakartta bütün girişler bulunuyor.Hocam peki bunda ses kartı ve ethernet kablo girişi yok mu ? ek olarak mı satılıyor bakar mısınız
Hangi oyunları kaldırır hocam peki?Benim önerdiğim sistemin işlemcisi çok güçlü. İleride ekran kartı da eklersen gayet iyi olur.
Bunları almanıza gerek yok. Anakartta bütün girişler bulunuyor.
Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?Hangi oyunları kaldırır hocam peki?
Onları sorunsuz oynarsınız.popüler oyunlar pubg csgo gibi vb