güncel apu sistem bu daha iyidir oyun oynamak içinde de topluyosanız gta 5 1920 1080 de +35 fps veriyor.Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum kendimce bu sistemi topladım. Sizce iyi midir? Parça uyumsuzluğu var mıdır ? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler hocamgüncel apu sistem bu daha iyidir oyun oynamak içinde de topluyosanız gta 5 1920 1080 de +35 fps veriyor.
sizden tek ricam var okuduysanız okudum, tm, gibi yada beğenin okuduğunuzu belli edin boşuna yazmış gibi olmasınEkli dosyayı görüntüle 2640
Hocam benim de takıldığım nokta bu düştük bütçeli sistemde apuya yönelmeli miyiz ? Çok uzun vadeli bir sistem almak istemiyorum beni 2-3 yıl götürsün yeterApu sistem daha iyi falan olmaz. Ekran kartlı sistem çok daha yüksek fps verir hele bu;
Ekli dosyayı görüntüle 2653
1200 TL altında APU ya yönlenilebilir bence. A10 7870K daki GPU r7 240-250 seviyesinde diye biliyorum. Benim önerdiğim ekran kartı ise R7 370 seviyesinde.Hocam benim de takıldığım nokta bu düştük bütçeli sistemde apuya yönelmeli miyiz ? Çok uzun vadeli bir sistem almak istemiyorum beni 2-3 yıl götürsün yeter