Soru Sistem ısınması normal mi?

ᵀᴬᴺᴷ ᵛ²

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Öncelikle laptop kullanıyorum. Ürünü alalı 3 yıl oldu ve termal macununu hiç değiştirmedim. Aynı zamanda temizlemedim de. Hava sıcaklığı gün içinde 35-39 civarı. Bilgisayarımın bu durumda ısınmadı normal midir yoksa mining virüsü bulaşmış olabilir mi? Sistemde FPS kaybı yok bu arada. Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk ile 2 tarama yaptım. İkisi de temiz çıktı. Crack falan da kullanmadım. Bir tek ortak Steam hesabından şüpheleniyorum. Sistem özellikler:

GTX 1050

İ5-8300H

8GB RAM

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Merhabalar. Öncelikle laptop kullanıyorum. Ürünü alalı 3 yıl oldu ve termal macununu hiç değiştirmedim. Aynı zamanda temizlemedim de. Hava sıcaklığı gün içinde 35-39 civarı. Bilgisayarımın bu durumda ısınmadı normal midir yoksa mining virüsü bulaşmış olabilir mi? Sistemde FPS kaybı yok bu arada. Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk ile 2 tarama yaptım. İkisi de temiz çıktı. Crack falan da kullanmadım. Bir tek ortak Steam hesabından şüpheleniyorum. Sistem özellikler:

GTX 1050

İ5-8300H

8GB RAM
Fps kaybı olmadığını sanmam, sana öyle gelir, işlemci nekadar soğuk çalışırsa fps de artar. Aida 64 den yuk altındaki isi değerlerinizi atarmisiniz. Ama tavsiyem sürmen.

ApRa~

Asistan
Reaksiyon puanı
94
3 yıl süre içerisinde hiçbir bakım yapılmadıysa bir temizlik(genel bakım) iyi olacaktır, biraz toparlar kendisini.