Sistem bilgileri bu .nfo dosyalarını açamaz.

Mıcheal1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gecen torrent aracılıgıyla oyun ındırım reoladed dosyasını calıstıramıyorum.Actıgımda sıstem bılgılerı bu nfo dosyasını acamaz.Dosya bozuk veya bu sıstem bılgılerı sürümüyle uyumsuz olabılır.Bu yazı cıkıyor bır turlu kuramadım oyunu.Lutfen bılgısı olan arkadaslarımız yardımlarınızı beklıyorum.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
daemontools kur onla .iso lu dosyayı aç kurulum yap soonrada skidrow flt veya reloaded içindeki ni kopyala oyunun dosyasının içine ypşdır oyna
.nfo birşey değil

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
.nfo uzantılı dosya indirdiğin dosya hakkında içinde bilgiler bulunduran bir metin dosyası. Sağ tık birlikte aç deyip not defterini seçerek açabilirsin.

Mıcheal1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soyledıgını aynen yaptım ama ıslem sırasında bılgısayar donuyor.Ikı defadır reset atıyorum.Daemoontools programıda serı numarası ıstıyor onuda bır turlu bulamadım :I

Mıcheal1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
convictin kardes verdıgın lınkı ındrırdım ama vırus yuzunden yukleyemedım.Neyse vazgectım oyun moyun oynamıyorum.Yınede tesekkur edıyorum arkadaslar saolun.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
nfo dosyasını wordpad le açacaksın. Orda kurulumu yazıyo oyunun. Daemon toolsu kadlır yeniden başlat sitesinden indir kur ondan sonra dene.

Mıcheal1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet vıruslu.zencicek kardes bılgısayarı ac kapa ac kapa 3 4 defa reset attım sonra sınır oldum dosyayı sıldım.Cevapladıgın ıcın ayrıca tesekkur ederım.

F

Furkan akyol

SDN Okuru
önemli olan nfo dosyası deil iso dosyası boş bir cd varsa iso dosyasına tıkla cd yi tak diske yaz de oyun kurulur

F

Furkan akyol

SDN Okuru
önce iso dosyasını açboş bir cd al iso dosyasına tıkla cd yi tak diske yaz de yazdıktan sonra cd ye setup gelmesi gerek onu çalıştır ve indir

hakan2143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar boş cd olmadan oyunu kuramaz mıyım?? :\
--- Gönderi Güncellendi ---
gta 5 indirdim fakat kurulumunda sürekli hata veriyor lütfen yardımcı olun
böyle diyor
masaüstünde böyle görünüyor kurulumunu yapamıyorum ne yapmam gerek

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    42 KB · Görüntüleme: 1,260
  • gta.png
    gta.png
    15.6 KB · Görüntüleme: 928
Reaksiyon puanı
0
rkadaslar gecen torrent aracılıgıyla oyun ındırım reoladed dosyasını calıstıramıyorum.Actıgımda sıstem bılgılerı bu nfo dosyasını acamaz.Dosya bozuk veya bu sıstem bılgılerı sürümüyle uyumsuz olabılır.Bu yazı cıkıyor.deamon loost indirdim iso uzantılı dosyayı açtım kurulumu yaptım sonra oyunu oynamak istedim açmak için bastım ama kendi steamim açılıyor yardım ederseniz sevinirim bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin