Sistem açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan genna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

genna1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese meraba öncelikle, bugün toshiba ultrabookumu biraz kullandıktan sonra kapattım. Daha sonra tekrar işim olduğu için açmayı denedim. Fakat power düğmesine basınca hiçbir ışık yanmadı ve bilgisayar açılmadı. Üstelik şarj ettikten sonra kapatmıştım. Belki şarjı yoktur dedim ve şarja taktım bir süre bekleyip tekrar denedim ama nafile, sonuç aynıydı. Bende donanımsal bir arıza herhalde deyip ultrabookun arka kapağını söktüm ve fotoğraflardaki manzarayla karşılaştım.

Sebebi bilgisayarı kapat deyip hızlıca ekranı indirmem olabilir diye düşünüyorum.(Bunu son günlerde sık yaptım çünkü) Bunun tamir edilme olasılığı var mı Yoksa Çok mu kötü. ? Pek anlamam ancak anakart üzerinde bir yer yanmış sanırım.

Lütfen yardım edin çünkü ultrabookum bana oldukça çok lazım oluyor işim gereği ve yenisini alacak gücüm yok.

Ultrabook Özellikleri

Model: Toshiba Tecra Z40-A-17K

Geri Kalanın Pek Önemi yok sanırım :)

Windows 10 Pro 64 bit İşletim Sistemi

8 gb Ram

2,7 Ghz İşlemci

İntel(R) HD Grapics Familiy 2 GB Ekran Kartı

Fotoğraflar

YANLIŞ ANLAŞILMASIN DELİNME VS. YOK YANLIZCA YANIK İZİ O KARARTI ANCAK SAĞDAKİ KÜÇÜK PARÇA ZARAR GÖRMÜŞ.

[/ur

[url=http://hizliresim.com/NklP25]

[/url]

CanOzturk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam hiç burdan taktik arama derim git bi uzmanına göster garantisi vs var ise garantiye gönder derim denemeye gelmez kasa gibi değil dizüstüler