Sistem açılırken kendini resetliyor

The Famous

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bugün apu sistem aldım ve topladım eski pc deki hdd yi taktım ve windows başlarken kendini resetliyor bu neden kaynaklanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güvenli modda aç güvenli modda açılmaszaönce başka bir hdd tak ve açılıp açılmadığına bak açılırsa sorun hdd dedir açılmazsa format at yine açılmazsa yeni bir hdd :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Reset öncesi veya reset anında herhangi bir hata/mesajı veriyormu yoksa sadece direk kapanıyor mu?

Kasayı aç ve ve dikkatlice fanlarını temizle yeniden dene bakalım.

Olmazssa başka alternatifler deneriz.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar bugün apu sistem aldım ve topladım eski pc deki hdd yi taktım ve windows başlarken kendini resetliyor bu neden kaynaklanıyor.

Kardeşim format atsana anakart ve parçaların değişmiş 50 kere mi söylicez ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşım anakart değişimlerinde yerine takılan anakart aynı marka ve model olmazsa eski hdd ye kurulu windows ya hiç çalışmaz yada sıkıntılı çalışır o yüzden temiz bir format at sorunun bu, gerçi günümüzde gelen her bilgisayara aynı imajı atan bilgisayarcılar olduğunu duydum geçen gün senin bilmemen gayet doğal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim porwer soketlerini sökn kısa devre ile çalıştır. sorun %100 porwe de takılı kalıyor porwe acıl komutunu verdıkten sonra bilgisayar acılana kadar yogun oluyor reset takılı kaldıgından tekrar reset komutu ile tekrar başlatıyor. 12928