Şişlide bir öğle vakti

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Emine Ün

Arkadaşımın yaşadığı bir olay.

Tekstil işiyle uğraştığını biliyorum ama gerçekte dükkanları nerede ne yapıyorlar bilmiyorum. İşte o anlattı bana bu hikâyeyi. Bi gün bunların dükkanlarının önünde mi ne araba durmuş. Emine hanım da içinde.

Ortalıkta dolaşan "şopar" ;D diye tabir edilen ilginç seciyeli bir arkadaş, Emine hanım arabanın içindeyken camına tık-tık yapıyor. Ve saati soruyor. Emine ünde cam kapalı ama içerde hemen satine bakıyor ve sabah 11:20 civarı bağırarak söylüyor, parmaklarıyla buna anlatmaya çalışıyor.

Sonra adamımız "Ebe-be-ebe-babi" diyerek... dilsiz sağar olduğunu anlatıyor. Emine hanımda "Aaaa" diye üzülerek camı açıyor sonrada arabadan iniyor . Saat 11:20 diye kendini paralayarak anlatmaya çalışıyor.

Sonra Jönümüz ellerini cebinden çıkararak çekiyor bi asker selâmı "Eyvallah ablacım sağolasın" diyip yoluna koyuluyor... Benim arkadaş gurbu ve ahâli kahkahalar atarak gülmeye başlıyor. İşte tam o sırada,

Emine ün o seksi sinirli bi pozla onlara dönmüş. Elleri yumruk şeklinde belinde, bacakları omuzlarının 1er karış daha geniş açık mini etekle "Çok mu komik görünüyor beyler?!" diye bir cevap vermiş... Bütün kalabalık mors

:) Dallamalığın alemi yok

buna ne desem boş ;D

cabbarcan

[size=8pt]Edit: Alt yazı düşüyorum komikliği görün diye..

Arkadaşım bana bu hikâyeyi anlatırken kadın aptal durumuna düştü diye biz güldük dedi... ama dönüp cevabı yapıştırınca alayımız yıkıldı dedi...

Tek başına devirmiş herkesi... İşte bu komik...
[/size]

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu hikayeler bana özel sanıyodum HIH annat anant *-**--** alemi yok demi HIH

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Komik-mi şimdi bu neyse taşıyalım konu dışına...

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amesfa dedi ki:
Komik-mi şimdi bu neyse taşıyalım konu dışına...

Mod um benimle bi derdin mi var?... komik anlayışımız tartışılmalı...

(taşmayalım konu dışına)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Aslında her zaman olan olağan bir olay. Ben de komediyi göremedim. Kaçırdığımız espri varsa biri anlatabilir mi? :I

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Aşkolsun cabbarcan derdim olsa konuşur hallederim sorun değil yani, yazı komik değil anlayışımdan kaynaklanan bir sorunda yok hadi iyi yorumlar.

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende hayatımdan boş uygunsuz kesitler sunuyorum işte, kötü örnek olsun diye. Boş espri yapsam dahamı iyi Allah aşkına :( ...

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
komik işte komikk hahahaaa yarıldım gülmekteen hahhahaaaaa :D :D :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar konu bu bölüme uygun görülmüştür, konuyu dağıtmadan yorumlarımıza devam edelim.

Sevgiler...

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elmacik dedi ki:
Blue.Silk dedi ki:
komik işte komikk hahahaaa yarıldım gülmekteen hahhahaaaaa :D :D :D

Demek ki bu defa problem bende o.O
Problemliyim mutluyum. :^)

olda bu kadar deil ya :^)
ama komikti ;D
sen söle bana ben sana komik olup olmadıgını sölerim ona göre yazarsın olarmı ;D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Demekki neymiş cabbarcanın arkadaşlarıda kendi gibiymiş! o.O :D

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mavinok.ta dedi ki:

;D SDN sakinleri Tanrının sevdiği kullarıysa benimle karşılaşmaz ;D
Tahmin ettiğinizdende fazlasıyım ... Bilmiyorum hayatla benim kadar dalga geçen birini hiç görmedim.

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
cabbarcan dedi ki:
mavinok.ta dedi ki:

;D SDN sakinleri Tanrının sevdiği kullarıysa benimle karşılaşmaz ;D
Tahmin ettiğinizdende fazlasıyım ... Bilmiyorum hayatla benim kadar dalga geçen birini hiç görmedim.

+1 milloon :D :D ben karsılastım sonra böle oldum o.O
cabbarlan tanısmadan önce bölemiydim ben :( :D ;D

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu dilsiz rolleri temeline oturtulmuş geyik komikliklerden tiksiniyorum.Bu mudur abi en orjinal şakanız bilmem neyiniz. Hayır neye gülüyoruz, "sen beni dilsiz sandın değil mi ama bak aslında hiç bi' kelime ya da takı hatası yapmadan konuşabiliyorum." Sonra karşı taraf niye şaşırıyor ki "ne konuşabiliyor musun, aman Allah'ım." Yüz farklı modelini duyabilirsiniz bunun, fitili kim ateşledi bilinmez ama beni asıl düşündüren neden her bir hikayedeki kurbanın bir kadın olmasıdır. Kadınlar dilsiz sandığı insanların aslında konuşabiliyor olmasına erkeklere oranla daha mı çok şaşırmaktadır, bu yaratılışlamı alakalıdır, feminist oluşumlar bu olaylara neden hep sessiz kalmışlardır? Bu soruların yanıtını bulun sonra beni arayın.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Jerusalem dedi ki:
Şu dilsiz rolleri temeline oturtulmuş geyik komikliklerden tiksiniyorum.Bu mudur abi en orjinal şakanız bilmem neyiniz. Hayır neye gülüyoruz, "sen beni dilsiz sandın değil mi ama bak aslında hiç bi' kelime ya da takı hatası yapmadan konuşabiliyorum." Sonra karşı taraf niye şaşırıyor ki "ne konuşabiliyor musun, aman Allah'ım." Yüz farklı modelini duyabilirsiniz bunun, fitili kim ateşledi bilinmez ama beni asıl düşündüren neden her bir hikayedeki kurbanın bir kadın olmasıdır. Kadınlar dilsiz sandığı insanların aslında konuşabiliyor olmasına erkeklere oranla daha mı çok şaşırmaktadır, bu yaratılışlamı alakalıdır, feminist oluşumlar bu olaylara neden hep sessiz kalmışlardır? Bu soruların yanıtını bulun sonra beni arayın.
Heee eveeettt...... :I

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Jerusalem dedi ki:

Hikaye dediğini bizzat yaşayandan dinledim. Oturtulan şey konu mankeni olarak seçilmiş biri değil gerçek manken ( ;D ) . Ve dilsizim diye ucuz numara yapıldıktan sonra gülenlere de bunu yapanlarada bende aynı şekilde gıcığım.
Sanki kendi başlarına gelse farkedeceklermiş gibi güldükleri halde, kadın hort diye bunlara lafı oturtunca put gibi kesilmişler.
Burada "O"na hayran kaldım. Bizimkilere güldüm. Ve anlatırken yüz ifadesi aklıma geldikçe halâ gülüyorum... ;D