Sis vga 672 ekran kartı sorunu yardım...

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazıyı okuyan yardım etmek isteyen herkese simdi den çok teşekkür ederim.
Knight online diye bir oyunu oynuyorum başlıkta belirttiğim ekran kartı ile bazı kasma problemlerinden dolayı driveri eskidir onu güncelleyim dedim ve var olan driveri sildim.. silmez olaydım :( sonucunda download.sis.com sitesinden en güncel sürüm driverini indirdim kurdum ama, çok ama çok kötü şuan bahsettiğim oyuna hiç girememem ile birlikte bilgisayar 4 5 siteyi aynı anda açtığımda bile donuyor komple reset atarak kurtulabiliyorum en güncel sürümünü indirmeme rağmen bunun sebebi nedir ben ne yapmalıyım eski driverin adını bir hatırlasam..

sis vga 672 adlı ekran kartı
windows 7 ultimate kullanıyorum
2.5gb civari ram
256 yada 512lık olması lazım ekran kartınında
bugün çok şey denedim bir sürü farklı driver falan ama çözemedim lütfen yardım edin SDN'ye güveniyorum...

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir allahın kulu yardım etsin..

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sis vga 672 diye bahsettiğin şey tam olarak chipset :)
laptop mu kullanıyorsun yoksa masa üstümü ? ekran kartın dahilimi yoksa anakart üzerinde tümleşikmi ?
laptopsa markası modeli nedir ? masa üstü ise ve dahili ekran kartı ise anakartının markası modeli nedir ?
gerekli bilgileri verirsen emin ol yardımcı olacak Allah'ın kulu çok :)

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
experin m765s yani karizma modelli laptobunu kullanıyorum yarın verdiginiz linke bakıcam inş cözeriz bu durumu yoksa laptopla sinek yakalamayı düşünüyorum varım yoğum bu laptop arkadaşlar:) eger ucuz 2.el bir ati ekran kartı bulursam anakartla uyumlu hemen alıcam sis firmasından bugün nefret ettim..

experin m765s yani karizma modelli laptobunu kullanıyorum yarın verdiginiz linke bakıcam inş cözeriz bu durumu yoksa laptopla sinek yakalamayı düşünüyorum varım yoğum bu laptop arkadaşlar:) eger ucuz 2.el bir ati ekran kartı bulursam anakartla uyumlu hemen alıcam sis firmasından bugün nefret ettim..

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar yardim edin lütfen 3gündür bununla uğraşiyorum hangi bilgiyi istiyorsaniz veriyim lütfen şu bilgisayara uygun bir driver bulun..

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aşağıdaki satırı komle kopyalayıp adres çubuğuna yapıştır ve enter de inen sürücüyü bi dene :)

ftp://213.194.123.227/CASPER/Dizustu Bilgisayar/Casper Nirvana Suruculeri/W76S/Ekran Karti Surucusu/WindowsVistaWin7/x86/Casper_W76S_VGA_VistaW7_32.zip

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aykut once seninkini sonra zebanininkini deniycem suan ..

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zebani seninkini kurdum biraz daha düzeldi artık oyuna girebiliyorum simdilik bununla idare edicem herşey icin cok teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kartını değiştir aynı model ekran kartından bendede var bi şeye yaramıyo cogu oyunda kasıyo sen gıt en ıyısı nvıdıa bır ekran kartı al