Şirketlerin istediği İngilizce Seviyesi hakkında

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve ingilizce seviyem orta, okuduğumu anlayabilecek ve bir ingiliz ile yazışarak anlaşabilecek seviyedeyim fakat konuşma ve konuşulanı anlama kısmında yetersizim. Şirketlerin toeic ve toefl sınavlarından alınan puanı dikkate aldığını okudum bu ne derece doğru ? İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum konuşma konusunda ve toeic sınavı için faydası olur mu emin değilim bilgisi olan varsa acil cevaplarınızı bekliyorum çünkü haftaya kadar kurs işini ayarlamam gerekiyor :)
Şimdiden Teşekkürler.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
teofl çok nadir isteniyor. Çoğu şirket okuduğun hertürlü yabancı kaynağı anlamanı ve birazcıkta konuş kendini ifade etmeni bekliyor. upper intermediate - advance arası ingilizce yeterli olacaktır. Çok nadir sınav yapıyorlar yada sertifika istiyorlar, büyük çoğunlukla 1-2 dk ingilizce mulakat yapıyorlar yada hiç yapmıyorlar senin doğru söylediğine inanaraktan bu kısımı pas geçiyorlar.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İngilizceyi ne kadar iyi bilirsen iş verenine değil kendine fayda sağlmış olursun.
Şu kadar biliyorum, bu kadar biliyorum yerine bence tam anlamı ile bir ecnebi ile karşılaştığında karşındaki anlayacak ve karşındaki derdini anlayacak kadar bilmen senin yararına olacaktır.

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cevaplarınız için teşekkür ederim , aydınlattınız :)