Şirket Masraflarınızı Düşürün!

Bu konuyu okuyanlar

Aylin Gökberk

Öğrenci
Katılım
11 Mayıs 2016
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
28
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır şirket sahibi olanlar çok iyi bilir, yeni şirket sahibi olanlar da kısa sürede farketmiştir: şirket masrafları gerçekten çok fazla olabiliyor ve şirket sahiplerini maddi açıdan çok zorluyor.
Bu konuda yardımınıza OfisPaneli koşuyor, şirket masraflarınızı düşürerek yükünüzü hafifletiyor. Böylece boşa harcadığınız parayı ve zamanı, şirketinizi büyütmek için kullanabiliyorsunuz.

OfisPaneli sizin için tedarikçi firmalar ile pazarlık yaparak, en avantajlı fiyatlarla şirket masraflarınızı düşürmek için çalışıyor. Aylık veya yıllık ücret yok, sizden ekstra hiçbir ücret talep edilmiyor.

Masraflarınızı düşürmede ilk adım olarak OfisPaneli’nden ihtiyacınız olan ürün/hizmetler için teklif isteyebilirsiniz. OfisPaneli size 30 dakika içinde dönüş sağlayarak, yapılan pazarlıklar sonunda bulduğu en uygun teklifi size iletecektir. Siz teklifi kabul ederseniz devam eden süreçte OfisPaneli yine tüm kolaylıkları sağlıyor. Tüm süreç online olarak devam ediyor ve evrak işleri için size bir kurye yönlendiriliyor. Yani sıkıcı evrak işleri, teslim etmek için uzun yollara gitmek gibi sorunlarınız yok.

Ayrıca hizmet aldığınız ürün/hizmetler ile ilgili tüm raporlar ve harcama detaylarına panelinizden ulaşabilirsiniz.
Şirket giderlerinizi düşürmeye bugün başlayın. OfisPaneli’nden teklif alın.
OfisPaneli'nin tüm servisleri için: Servisler | OfisPaneli
 
Üst