Şirket içi bilgisayarıma bağlanan diğer bilgisayarların isimlerini nasıl görebilirim

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar konudanda anlııyacağınız gibi şirkette bilgisayarıma bağlanıyorlar ve her yolu denedim ancak bir türlü kapatamadım ondan vazgeçtim cmd den netsat, netstat -a her şeyi görüyorum ancakk ip bir işe yaramıyor tek başına acaba bilgisayar adlarını görmemin bir yolu varmı ???????

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
mesai saatinizi lütfen daha işe yarar işlerle uğraşarak geçiriniz :D lütfen böyle boş işlerle uğraşarak ülke ekonomisine iş kaybı yaşatmayın

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bağlanmalarında ne gibi bir sakınca var :mrgreen:

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hehehehehhehehe sabahtan akşama kadar bilgisayarda ne yapıyorsan dinliyorsan üstüne sesini çıkaramıyorsan gerekiyor maaleseff nesee bişey bilen varmı aranızdaa

Reaksiyon puanı
189
Bunu çözerim ama çözmem :) HapS'ında dediği gibi mesai saatlerinizi daha yararlı şeylere harcayın :)

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşimmm ben borsacıyımm bilgisayarıma girip kafamı karıştırmaları demek ülke ekonomisine asıl zarar :) dalga geçmek yerine biraz yardımcı olsanız diyorum

spybuster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi isletim sistemini kullandigini ve internete kablosuz yada kablolu baglanti kullanarak mi girdigini soyleyebilirmisin..

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben windows 7 home premium 64 bit kullanıyorum ve maalesef ethernetle bağlanıyorum şirkette biliyorum bunu kapatmanın bir yolu yok ancak bağlanan bilgisayarın adını öğrerenebileceğim bir yöntem biliyorsan çok işe yarar şimdi ping ip denedim ve nmap indirdim nmapi henüz kullanamadım iyi bir yol biliyorsan kardeşim çok makbule geçer :)

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Comodo Firewall kur. Aynı sıkıntıyı bir ara bende yaşıyordum. Firewall'u kurdum rahatladım. Bir de siv diye bir program vardır. Ondan da ağdaki ip'lerin kullanıcı adlarını öğrenebiliyordum.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bağlantı dediğiniz 3. party bir program ile ekranınızı mı görüyorlar , yoksa nasıl biraz açarmısınız?
Birde yapınız etki alanında mı , yani active directory mi? yapınızı da anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir şirkette aynı modemden,aynı serverdan bağlanıyorum internete ethernet ile ancak bilgisayar benim kişisel bilgisayarım ve bilgisayrımda ekranda ne yapıyorsam diğer bir bilgisayarda televizyon izler gibi izleniyoor tabii bunu kanıtlayamadığım için henüz bi başvuru yapmadım ilk önce şirket içinde bağlananın bilgisayar adını öğrenmek istiyorum teker teker ilgilenicem daha sonra ve bunu kapatmanın her yolunu denedim ama eğer bir kapatma yolu biliyorsan ki diğer mesajda arkadaş sölemiş onuda denicem ve senin bildiğin bir yolda varsa solersen sevinirim

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:10 ----------

ayrıca mgazi çok sağol kardeşim comodayla sivi indirdim comodoyu kurdum işe yarar bi programa benziyor yalnız ek yapmmamız gereken birşey varmı comododa yanii ayarlarda değişiklik tam güvenlik için ve siv nasıl çalışıyor kısaca anlatırsan

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şimdi anladığım kadarıyla sizin sistemde sadece bir firewall var ve nete ordan çıkış yapıyorsunuz. Herhangi bir etki alanı vs de yok. Dediklerinden bu çıkıyor. Eğer ki böyle ise ve senin bilgisayarında herhangi bir client yazılımı vs yoksa ekranını izleyemez ancak tüm internet loglarını tutabilir.
Eğer daha detaylı bilgi verebilirsen yani yapını tam anlayabilirsem muhakkak herşeyin bir yolu vardır, elimizden geleni yaparız.

krmnms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol kardeşim bildiğim kadarıyla ekran görüntülerini yakalayan bir program varr ve biliyorsun şirketlerde bilgisayarlar ayna gibi izlene biliyor sorun benim programın adını bilmemem ayrıca sen cilent demişsin o nedir belki onları engelleye bilirsem birşeyler olabilir ayrıca bu güne kadar her yolu denedimm bilgisayarda kapatmadığım yer kalmadı tek güvenlik duvarı kulanıyordum şimdi birde comodo yükledim 2 olduu ama hala aynı nasıl bir sistemdir çözemedim en azından bu tür yerlerde kullanılan programları biliyorsan belki bana ordan yardımcı olabilirsin