Siri'ye Hands-Free Arama Özelliği!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Abi yemin ediyorum benden çaldılar bu fikri, paramı istiyorum. Geçenlerde ben bas bas bağırmadımmı? mutfakta yemek yapıyoruz ellerimiz müsayit değil her siri işte şunu bunu ara hoparlöre ver özelliği falan olması lazım nasıl düşünememişler demedimmi? aha yapmışlar işte heyt be apple bir kere daha sevdirdin kendini, yemişim androidi.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@Mehmet.Yildiz Abi yemin ediyorum benden çaldılar bu fikri, paramı istiyorum. Geçenlerde ben bas bas bağırmadımmı? mutfakta yemek yapıyoruz ellerimiz müsayit değil her siri işte şunu bunu ara hoparlöre ver özelliği falan olması lazım nasıl düşünememişler demedimmi? aha yapmışlar işte heyt be apple bir kere daha sevdirdin kendini, yemişim androidi.

söylediklerini ilettim ben ama şuan için sadece bunu yapabiliyorlarmış :mrgreen: :P
uygulama kontrolü de yapabilsek çok iyi olacak :) kamerayı aç diyorum açıyor ama ondan sonrası yok :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
söylediklerini ilettim ben ama şuan için sadece bunu yapabiliyorlarmış :mrgreen: :P
uygulama kontrolü de yapabilsek çok iyi olacak :) kamerayı aç diyorum açıyor ama ondan sonrası yok :D

Şey gibi köpeğe git getir olum dersin gider ama getirmez :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siri bulunduğunuz lokasyonu paylaşabiliyor mu? Ben birkaç deneme yaptım bir sonuç elde edemedim.