Merhabalar. Daha önce hiç şırdan, mumbar, ne bileyim böyle bağırsak yemekleri falan yemedim. Mumbarı zaten yemem. Ama şırdan dikkatimi çekti. Fakat benim midem çok çabuk bulanıyor. Şırdanın şekli de malum. Tadını milyonlarca insan seviyor. Yumuşak dokusu sebebiyle çok çabuk midem bulanır. İçini detaylı anlatır mısınız? Kimlere göre güzel? Çünkü ben yiyemez isem para boşa gidecek parasını geçtim döneklik yaptığım için azarlanacam. Adanalıyım ve Adana'dayım. Ama böyle şeylere inanmam alakası yok Adanalı olmamla. Bu arada yemeye karar verirsem iyi, Adana'da olan, çok temiz, lezzetli, sizin gidip de beğendiğiniz yerler var ise söyleyin adres de verin.(İnternete iyi şırdan yerleri yazıp gelip buraya yazmayın.?) Sizin gittiğiniz yerler olsun. Ailemde hiç yiyen yok, yani o yerken ben de ucundan alayım falan olmaz. Dışının kalınlığını da söylerseniz iyi olur. Pirince bayılırım