Şırdanı ben yiyebilir miyim?

Bu konuyu okuyanlar

Mertrt_01

Öğrenci
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
26
Merhabalar. Daha önce hiç şırdan, mumbar, ne bileyim böyle bağırsak yemekleri falan yemedim. Mumbarı zaten yemem. Ama şırdan dikkatimi çekti. Fakat benim midem çok çabuk bulanıyor. Şırdanın şekli de malum. Tadını milyonlarca insan seviyor. Yumuşak dokusu sebebiyle çok çabuk midem bulanır. İçini detaylı anlatır mısınız? Kimlere göre güzel? Çünkü ben yiyemez isem para boşa gidecek parasını geçtim döneklik yaptığım için azarlanacam. Adanalıyım ve Adana'dayım. Ama böyle şeylere inanmam alakası yok Adanalı olmamla. Bu arada yemeye karar verirsem iyi, Adana'da olan, çok temiz, lezzetli, sizin gidip de beğendiğiniz yerler var ise söyleyin adres de verin.(İnternete iyi şırdan yerleri yazıp gelip buraya yazmayın.?) Sizin gittiğiniz yerler olsun. Ailemde hiç yiyen yok, yani o yerken ben de ucundan alayım falan olmaz. Dışının kalınlığını da söylerseniz iyi olur. Pirince bayılırım
 

Ananim

Profesör
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
2,808
Reaksiyon puanı
2,398
Puanları
113
Ben hiç yemedim yememde kokoreç işkembe şırdan mumbar vs bunların hiçbirini sevmiyorum ama kokoreç iyi ise yenebilir
 

Overclocked

Profesör
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
3,749
Reaksiyon puanı
4,580
Puanları
113
Tadı çok güzel. Temizlenirken sirke, limon ve tuz kullanılıyor gelen olarak. Yediğiniz herhangi bir yemek kadar temiz. Kokusu rahatsız edici değil, kimyonla birleşince güzel bir koku yayılıyor ortama. Yapraklı tarafı daha yumuşak olur. İçine pirinçle beraber kıyma koyulabiliyor ama miden bulanır mı, bilemem. Ve evet görüntüsü ilk başta tuhaf gelebilir.

Mekan olarak, Şırdancı Kemal en iyilerden. Çarşı taraflarında. Google Maps ile bakarsanız bulabilirsiniz.
 

Mertrt_01

Öğrenci
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
26
Ben hiç yemedim yememde kokoreç işkembe şırdan mumbar vs bunların hiçbirini sevmiyorum ama kokoreç iyi ise yenebilir
Kokoreç sakatat mıydı? Ben bilmiyordum pardon?. Kokoreçe bayılırım.
 

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
2,245
Reaksiyon puanı
2,808
Puanları
113
Merhabalar. Daha önce hiç şırdan, mumbar, ne bileyim böyle bağırsak yemekleri falan yemedim. Mumbarı zaten yemem. Ama şırdan dikkatimi çekti. Fakat benim midem çok çabuk bulanıyor. Şırdanın şekli de malum. Tadını milyonlarca insan seviyor. Yumuşak dokusu sebebiyle çok çabuk midem bulanır. İçini detaylı anlatır mısınız? Kimlere göre güzel? Çünkü ben yiyemez isem para boşa gidecek parasını geçtim döneklik yaptığım için azarlanacam. Adanalıyım ve Adana'dayım. Ama böyle şeylere inanmam alakası yok Adanalı olmamla. Bu arada yemeye karar verirsem iyi, Adana'da olan, çok temiz, lezzetli, sizin gidip de beğendiğiniz yerler var ise söyleyin adres de verin.(İnternete iyi şırdan yerleri yazıp gelip buraya yazmayın.?) Sizin gittiğiniz yerler olsun. Ailemde hiç yiyen yok, yani o yerken ben de ucundan alayım falan olmaz. Dışının kalınlığını da söylerseniz iyi olur. Pirince bayılırım
Ben mumbar, kelle, sırdan yemiş biri olarak anlatayım. Mumbari yiyen şirdani da yer. Çünkü birbirine benziyorlar. İçinde yine bulgur var şirdanin da. Kalınlığı yarım santim falan.

Ben maluma benzeyen yeri yemiyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kokoreç sakatat mıydı? Ben bilmiyordum pardon?. Kokoreçe bayılırım.
Canım yarım kokoreç çekti sabah sabah.
 

Mertrt_01

Öğrenci
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
26
Ben mumbar, kelle, sırdan yemiş biri olarak anlatayım. Mumbari yiyen şirdani da yer. Çünkü birbirine benziyorlar. İçinde yine bulgur var şirdanin da. Kalınlığı yarım santim falan.

Ben maluma benzeyen yeri yemiyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:


Canım yarım kokoreç çekti sabah sabah.
Oh oh. Mis. Pulbibernen karabiberi de basacan üstüne. Yeme yanında yat.
 
Üst