Sıralanmamış yer imleri

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir siteyi yer imlerine eklediğimde Firefox otomatik olarak onu "Sıralanmamış yer imleri" içerisine atıyor. Bense otomatik olarak "Yer imleri menüsü"ne gitmesini istiyorum. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sitenin linki yer imleri çubuğuna sürüklenirse,yer imleri çubuğuna eklenmiş olur,
chrome için de geçerlidir

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adres satırının sonundaki yıldız işaretine tıklanıldığında sayfayı yer imlerine eklemiş oluyoruz ,
işte tam bu sırada yıldızın altındaki küçük pencedeye imlerinin kaydedildiği yere tıklayıp değiştirilebilir ,
eger yanlış hatırlamıyorsam ...

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adres satırının sonundaki yıldız işaretine tıklanıldığında sayfayı yer imlerine eklemiş oluyoruz ,
işte tam bu sırada yıldızın altındaki küçük pencedeye imlerinin kaydedildiği yere tıklayıp değiştirilebilir ,
eger yanlış hatırlamıyorsam ...

Evet, öyle değiştirilebildiğini biliyorum ama benim istediğim şey, değiştirmeye gerek kalmadan, otomatik olarak "Yer İmleri Menüsü"ne kaydedilmesi.

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet, öyle değiştirilebildiğini biliyorum ama benim istediğim şey, değiştirmeye gerek kalmadan, otomatik olarak "Yer İmleri Menüsü"ne kaydedilmesi.
benim bahsettiğim de o esasında,fakat tam hatırlamıyorum,ayrıca firefox u kaldırmışım,
yıldızın altındaki küçük pencede yer imlerinin kaydedildiği yere tıklayıp klasörün yeri değiştirilebilir ,
değiştirdikten sonra otomatik olarak son değiştirilen dizini kabul ediyor
diye biliyorum,eğer yanılmıyorsam

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim bahsettiğim de o esasında,fakat tam hatırlamıyorum,ayrıca firefox u kaldırmışım,
yıldızın altındaki küçük pencede yer imlerinin kaydedildiği yere tıklayıp klasörün yeri değiştirilebilir ,
değiştirdikten sonra otomatik olarak son değiştirilen dizini kabul ediyor
diye biliyorum,eğer yanılmıyorsam

Firefox açık kalmaya devam ettiği sürece hatırlıyor o ayarı ama kapatıp tekrar açtığında yine aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorsun.