Sınırsıza geçiş yardım lütfen?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kortoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ARKADAŞLAR BEN LİMİTLİ TARİFE KULLANICISIYIM. FAKAT SON 2 AYDIR KOTAMI SÜREKLİ AŞIYORUM.BU AY SINIRSIZA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BU SDN FORUMDA OKUDUĞUM KADARIYLA GEÇENLER EK ÜCRET ÖDÜYORLARMIŞ.BEN NE YAPABİLİRİM ÜCRET ÖDEMEMEK İÇİN YADA BÖYLE BİR EK ÜCRET VARMI BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.......EK ÜCRET ÖDEMEK İSTEMİYORUM ..............................:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Galiba fatura kesim tarihinde limitsiz tarifeye geçersen ek ücreti ya ödemezsin ya da ödeyeceğin ücret ciddi anlamda azalır..

440375 e sor istersen.Tabi bağlanabilirsen:d

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Galiba fatura kesim tarihinde limitsiz tarifeye geçersen ek ücreti ya ödemezsin ya da ödeyeceğin ücret ciddi anlamda azalır..

440375 e sor istersen.Tabi bağlanabilirsen:d

hesap kesim tarihi dediğiniz bu ayın 30 u değilmi. Birde dediğiniz gibi numarayı arayınca ulaşamıyorum fakat ev telefon faturama ücret yazılıyor hiç birşey anlamadım bu işten:angry::wassat:o.O:'(:no::icon_-1:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla şu kıst ücret dediklerini her şekilde alırlar. 20 lira sanırsam.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Evet tarife yükeltmenin bedeliyani ksıt ücreti diyolar onu alırlar ama fatura kesim tarihinde tarife deişirsen aradaki farkın ödemesinden kurtulursun.

mesela ben 2 mbit e geçmiştim bir aylık(1 mbit limitsizden)45 tl faturam vardı +20 kıst ücreti 65 ama gelen fatura 96 olmustu.bu durumunda fatura kesim tarihine kadar geçen süreden kaynaklandıgını söylemişti telefondaki acemi ve titrek ses..Biz de inandık::)napalım göbekten bağlıyız:D

Ayrıca kesin olmamakla birlikte hesap kesim tarihi ayın 30 u olsa gerek.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu kıst ücreti banada geldi limitsiz 45 iken 62 oldu bu ayda gelirse ......... yani

SalemCounter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım evimde smile adsl kullanıyorum ve çok memnunum bence geçmelisin sınırsıza ama smile adsl e geç derim 7/24 saat telefonla destek alabiliyorsun ayrıca şu bahsettiğin kıst ücret olayı da yok hem şu anda abone olursan 7 ay boyunca 26,81 TL ödüyorsun limitsiz 1 Mbit intertene bilgin olsun www.smileadsl.com

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben geçtim sınırsıza çok memnunum. kesinlikle sen de geç ek ücret filan yok öyle birşey =)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hız limitini değiştirirsen var fakat sınırlı 1 mbit'ten sınırsız 1 mbit'e geçişte her hangi bir ücret yok .5 ay önce geçtim gönül rahatlığıyla geç.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
herhangi bir ücret yok 5 ay önce geçtim gönül rahatlığıyla geç.

Şimdi arkadaş deyince aklıma geldi:whistling:

Ben 4 gb kotalıdan limitsize geçtiğimde ek ücret ödememiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Ama 1 mbit ten 2 mbit e geçince ek ücret ödemiştim.Bu düzeltmeyi yapayı da senin de benim de içim rahat etsin....

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
SAĞolun arkadaşlar ya geçmeyi çok istiyordum fakat bu kısıt ücreti beni kısıtlıyordu şimdiden sağolun geçince internetim yeniden doğmuş gibi birşey olucak herhalde:):):):):):):)