Sınırsız nette kotayı geçince hız ne zaman eski haline döner!!!

insight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa.Beyler benim net baya hızlıydı başta. doğrusu sürekli hızlıydı ama ağustosta baya bişey indirdim.Nerden baksak 70-100gb ayın 20sinde hız bi düştü artık nette zor dolaşıyorum.Eski hızımın ne olduğunuda bilmiyorum.Şimdikinide bilmiyorum ama birşey indirmeye kalkınca kablosuz ağ bağlantısı yazan yer 12mbps iken 8mb-5.5mb-2mb-ve sonunda1.0mb ye iniyor ve bağlantı kopuyor...:cursing::cursing::cursing: Eskiden orası 54mbps filandı bunun sebebi kotadan ise bugün eylülün 2si..:confused1: neden düzelmedi???...Yardımcı olabilirseniz sevinirim...Şimdiden Teşekkürler

insight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilen yokmu hiç...az çok anlayan vardır heraalde

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Normalde ay başında normale dönmesi lazım. ara 0212 444 0 375 i anlat derdini.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O 54Mbps'den düşen şey senin internet hızın değil wireless'ın veri aktarım hızıdır kardeş. Ethernet ile bağlanmayı dene hız artışını görürsün. Sanırı senin wireless'ta bir sorun var

sLyGhosT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wireless in le alakalı bir problemdir, bağlantı zayıflığından. Oradaki gördüğün hız senin ağ bağlantı hızın. Harici bir Usb Wireless takıp onunla bir bağlan modemine. Ondada aynı problemi verirse modeminle alakalı bir sorun olabilir.

insight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eywallah solasınız modeme res attık düzeldi ama bugün saat 16:00 gibi..artık modemdenmiydi kotadanmıydı bilemiyorum.k.g

crazy_eagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablo ile bağlanmayı dene sorun düzelcektir sorun wirelessta

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım fatura çıkınca düzelir diyorlar ama olmuyor.Akşamları ara müşteri temsilcisini erkekler çıkıyorlar.Onlar düzeltirler.Gündüz bayanlar bir şeyden anlamıyorlar.Onların düzeltmesini beklersen olmaz.Ben 47 gün bekledim.Sonra aradım düzelttirdim.Selamlar.

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızın kaç olursa olsun tarayıcların bilgisayarın desteklediği hız aynı olmaya bilir. Örneğin benim ikamet ettiğim yerde hız 1 gBit ama gel görki ben kullanamıyorum