Sınırsız 8 mbps net

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
TTnetin 8 mbps sınırsız internet paketine abone olmayı düşünüyorum. Benzer konulara baktım. Anladığım kadarıyla hızı sabit 8 mbps olarak değilde üst sınır 8 mbps olarak kullanabilecekmişim. Bağlantının serverdan servera göre kalitesinin değiştiğini biliyorum. Bu paket ile PSN ye bağlanırsam nasıl bir kalite alırım. PSN sonuçta dünya çapında hizmet veriyor.:clover:

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dostum PS3'ün bağlantı ayarlarını optimize edersin rahat bir şekilde kullanırsın pcde ne kadar hız alıyorsan PS3'te de alırsın..

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
50 gb akk'ya katlanırım diyorsan güzel :)
ben kullanıyorum önceleri hız testinde 8.6 mb çıkıyordu
şimdi bulunduğumuz bölgeye fiber internet alt yapı döşediler hız şu anda 20 mbit civarinda :D
50 gb akk 5- saatte doluyor sürekli bir download la saniyede 2.3 mbit indiriyor çünki:D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dostum PS3'ün bağlantı ayarlarını optimize edersin rahat bir şekilde kullanırsın pcde ne kadar hız alıyorsan PS3'te de alırsın..

Pc de interneti sadece forum ve e-mail için kullanıyorum. Facebook ve twitter gibi sosyal ağları kullanmıyorum. downloadda yapmıyorum. Ps3 te sorun olmasın yeter. Optimize etmekten kastın ne tam anlayamadım ?

50 gb akk'ya katlanırım diyorsan güzel :)
ben kullanıyorum önceleri hız testinde 8.6 mb çıkıyordu
şimdi bulunduğumuz bölgeye fiber internet alt yapı döşediler hız şu anda 20 mbit civarinda :D
50 gb akk 5- saatte doluyor sürekli bir download la saniyede 2.3 mbit indiriyor çünki:D
Online oyun oynacağım işte akk sorun olurmu?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hani başta internet için ayarlıyorsun ya zaten otomatik kendi ayarlıyor rahatlıkla kullanabilirsin ;)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
PSN'den oyun mu indiriyorsun daha doğrusu yeni adı SEN :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
PSN'den oyun mu indiriyorsun daha doğrusu yeni adı SEN :)
Tam anlayamadım ama :D Oyun belki arada indiriyorum. MW2, BO ve BF3 gibi fps oyunları oynuyorumda bu tarz oyunlarda saniyelerin hayati önemi var :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Daha SEN olmamış yakında olur PSN'in adı değişecek :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bizde bütçe olsa orjinal takılacaz ama yok işte :) True Blue akar :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben şuan iş yerindeyim bf3 almak için çalışıyorum :S Makinemi ilk aldığımda bende multiman kullanıyordum. Sonra sildim 2. el mw2, bo ve ac3 aldım. Sorunsuz oynuyorum. Hayırlısıyla haftayada bf3 :):)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnşallah hayırlısıyla alırsınız hocam :) eğer online oynamak istemiyorsanız pek bi fark olmuyor ayrıca FPS oyunlarını zor oynuyorum ben PS3te :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya herkes mouse ile klavye daha güzel diyor bence joistik ( :D ) daha güzel ama tabii ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı :) Sen beni ekle Psn den beraber oynarız alışırsın :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Orjinal olsa eklerim hocam :) ileride fiyatları düşer oyunların ben de o zaman orjinale çeviririm konsolu