Sınıftki arkadaşım pozitif çıktı

muratünssl81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar sınav oluyoduk geçen gün görüştüğüm arkadaşım pozitif çıkmış , şimdi nolacak tüm sınıf karantinaya mı alınacak yoksa sadece o arkadaş mı okula gelmeyecek?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Arkadaşlar sınav oluyoduk geçen gün görüştüğüm arkadaşım pozitif çıkmış , şimdi nolacak tüm sınıf karantinaya mı alınacak yoksa sadece o arkadaş mı okula gelmeyecek?
Gerekli şeyleri yaparlar fakat siz ailecek bir test yaptırın fazla dışarı çıkmayın ve konuşup ettiğiniz kişileride uyarın.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,906
Arkadaşım olmuştu sadece o gelmiyordu okula.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde sorun yoktu ama.

muratünssl81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
@grimes08, görüştüm dediğim , yumruk tokuşturduk üç güj önce o kadar . Maskemi çıkarıp konuştuğumu hatırlamıyorum

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
571
ben 8 im benim sınıfta korona yok ama başka sınıflarda oldu
o sınıflar online dan devam etti ve sınıfları okul tarafından temizlendi
ara tatilden sonra karantina bittiği için okula geldiler

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bu zaten ön görülecek bir durumdu. Merak etmeyin yakın bir zamanda tekrar yüz yüze eğitime ara verilecektir. Ancak bizim ülkemizde turizm zarar görecek diye iptal etmeyebilirler. Turizm önemli..

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Bu zaten ön görülecek bir durumdu. Merak etmeyin yakın bir zamanda tekrar yüz yüze eğitime ara verilecektir. Ancak bizim ülkemizde turizm zarar görecek diye iptal etmeyebilirler. Turizm önemli..
Öğrencilerin sağlığından da mı?

Kardeşimin okulunda 1 sınıfta çıkmış birinde tüm sınıfı karantinaya almışlar büyük ihtimalle sizede aynısını yaparlar(yapmaları gereken bu çünkü) eğer yapmazlarsada yazıklar olsun belkide 100 lerce kişi kapabilir.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Dershaneye giden arkadaşımın sınıfından biri pozitif çıkmıştı. Tüm sınıf Covid testi oldu. Negatif çıkanlar eğitime devam etti diye biliyorum.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bizim sınıfta 3 tane çıkmıştı. Okulda ise daha fazla. Karantinaya falan alınmadık.

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
Daha 3 gün önce İngiltere Mutantı Korona atlatmış birisi olarak konuşacağım. Eğer Pozitif Çıkan arkadaşın seni hayat eve sığarda temaslı olarak bildirirse karanitnaya alınırsın eğer bütün sınıfı temaslı olarak gösterirse bütün sınıf karantinaya alınır. tamamen arkadaşının insiyatifine kalmış birşey. Ve test konusuna gelince gerçekten ben sağlık sistemimizin kötü olduğunu düşünüyorum. Gece 1'de ateşim 39 derece oldu ve Korona ile ilgili bir şüphem yoktu çünkü dışarı çıkmıyordum sadece 12 gün önce uçağa binmiştim hiç dışarı çıkmıyordum. Sonra ateşi pek umursamadım normal griptir diye ertesi gün biraz ciğer yanması başladı ben yine tınlamadım :D Ertesi gün gece tekrar ateşlenince ailem test yaptırma konusunda baya ısrar etti saat gece 11 filandı. Özel hastaneyi aradık test yaptırabilirmiyiz diye 450 TL dediler. Bende gerek duymadım sonuçta 1 ssd parası :D Neyse tam 3 tane devlet hastanesi aradım hiçbirisi 18 yaş altına test yapamayız dedi. Saat gece 2 filan benim ateşim 37-39 derece iyice kötüleşmeye başladım. Artık ertesi gün mecburen 2 maske eldivenle devlet hastanesine gittim. Gidince belirtilerin hepsi olunca mecburen test yapmak zorunda kaldılar. Yaptılar İngiltere Mutasyonlu korona çıktım :( Karantina 10 gün sürdü 11.gün okula gitmek zorunda kaldım. Ve internetten okudum korona testi 15.günde bile pozitif çıkanlar var. Bende arkadaşlarımı riske atmamak adına korona destek hattını aradım. Test yaptırmak için hiçbir hastane+filyasyon ekibi test yapmadı ve hala belkide koronalı olarak okula gidiyorum :( Yani diyeceğim : Benim gibi birsürü öğrenci olabilir. Lütfen kimseyle yaklaşmayın ben bu konuda bilinçli olduğumu düşünüyorum herkesten uzak duruyorum 2 maske ve eldivenle geziyorum ama herkes benim gibi yapmayabilir O yüzden lütfen herkes dikkat etsin. Ve sanırım kolay kolay test yapmazlar sizede :( Ben ingiltere mutantı olmama rağmen gelipte 1 test yapamadılar. Ve ayrıca kaç kere aramamıza rağmen bize ilaç gelmedi. Cidden sağlık sistemimiz dışardan iyi gibi gözüküyor. Ama sanırım sağlık birimleri artık koronayı pek umursamıyor. Bayada yazmışım sonuna kadar okuyana helal olsun :D

Ayberkyoldas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun bir tasa soğan koy üstüne de süt dök kaynat iç seni güçlü tutar biz bizim aileyi öyle kurtardık.