Sınıfta kalıcam diye korkuyorum

Umutcan1438

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhabalar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam afola
lise 9 öğrencisiyim 1.dönem 2 zayıfım vardı ancak bu dönem 11 zayıfım(daha 1. sınavları olduk) var 8. sınıfa kadar yıl sonu ortalamam 80 altına düşmedi
bu 11 zayıf yüzünden ailemle tartıştım annem babam soğuk davranıyo kendimi kötü hissediyorum sınıfta kalırsam okuldan alacaklarını söylüyolar lütfen yardımcı olun bu sene sınıfta kalmam herşeyin bitmesi olabilir benim için lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende 9.sınıfa gidiyorum dersler gerçekten zor benimde 1.dönem ilk yazılılardan zayıftı ama çok çalışarak 2.sınavları daha iyi yaptım bu 11 tane zayıfı düzeltmen biraz zor olabilir ama katsayısı yüksek olan derslere ağırlık verip daha iyi yaparsan ortalamanı düzeltirsin.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
herkese merhabalar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam afola
lise 9 öğrencisiyim 1.dönem 2 zayıfım vardı ancak bu dönem 11 zayıfım(daha 1. sınavları olduk) var 8. sınıfa kadar yıl sonu ortalamam 80 altına düşmedi
bu 11 zayıf yüzünden ailemle tartıştım annem babam soğuk davranıyo kendimi kötü hissediyorum sınıfta kalırsam okuldan alacaklarını söylüyolar lütfen yardımcı olun bu sene sınıfta kalmam herşeyin bitmesi olabilir benim için lütfen yardım edin
kardeş yapacak tek şeyin adam gibi çalışmak başka çaren yok çalış zaten gerisi gelir :) takma fazla hasta olursun

OkanTiktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu seneyi geçmeye bak daha sonra zaten ders çeşidi azalacak

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2.sınavlarda kurtarmaya bakacaksın.Ben 9.sınıftayken sınıf ortalamasına düşük olduğunda sınav tekrar oluyordu.Ayrıca yönetmelik değişmediyse dönemin ortalamsını alıyorlar.Yani 1.dönem matematik 60 ise 2.dönem 40 olduğunda geçmen lazım.