Soru Sınıfımda yaşadığım haksızlıklar

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Selamlar sınıfta çok büyük bir haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sınıftaki kızlar saolsun

1.Bana sürekli Hüsnayın Hüsniye laleseren diye dalga geçiyorlar

2.Sınifta bi Iraklı var dövüyor vuruyor ben aynısını yaptığımda sen çok abartıyon diyor

3. Sınıfta uzun eşek oynuyoruz kızlar sizi öğretmene şikayet edicem diyorlar ama kendileri sınıfta takla atıp sesli sesli gülüyorlar

4.Adını vermeyeceğim bir arkadaş var işi gücü bana laf yetiştirmek

5.Bana lakap takan arkadaşlar her birşey dediğimde salak gerizekalı falan diyorlar

6.sınifta başka bi erkek arkadaş var kendisi çok iyi tarih biliyor zannediyor top oynarken ceza almam için elinden geleni yapıyor ben yapınca hemen ağlıyor

Reaksiyon puanı
19,152
1.Bana sürekli Hüsnayın Hüsniye laleseren diye dalga geçiyorlar
Adım alanur benle de malanur diye dalga geçiyordu bir çocuk. Böyleleri çok var maalesef. Dikkate almayın.
2.Sınifta bi Iraklı var dövüyor vuruyor ben aynısını yaptığımda sen çok abartıyon diyor
Öğretmenlere ve ailenize söyleyin.
3. Sınıfta uzun eşek oynuyoruz kızlar sizi öğretmene şikayet edicem diyorlar ama kendileri sınıfta takla atıp sesli sesli gülüyorlar
Takla mı atıyorlar sınıfta? Sınıfını değiştirmeni öneririm.
4.Adını vermeyeceğim bir arkadaş var işi gücü bana laf yetiştirmek
Takma onu.
5.Bana lakap takan arkadaşlar her birşey dediğimde salak gerizekalı falan diyorlar
Laf anlamazlar direkt görmezden gel.(çok da gelme artırırlar)
6.sınifta başka bi erkek arkadaş var kendisi çok iyi tarih biliyor zannediyor top oynarken ceza almam için elinden geleni yapıyor ben yapınca hemen ağlıyor
Onla oynamayın.

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Adım alanur benle de malanur diye dalga geçiyordu bir çocuk. Böyleleri çok var maalesef. Dikkate almayın.

Öğretmenlere ve ailenize söyleyin.

Takla mı atıyorlar sınıfta? Sınıfını değiştirmeni öneririm.

Takma onu.

Laf anlamazlar direkt görmezden gel.(çok da gelme artırırlar)

Onla oynamayın.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum ?

emiryr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
okulunu değiştir eğer bir ortmdan memnun değilsen o ortamı terket böyle gereksiz şeylerle savaşmak seni gereksiz yorar bi abi tavsiyesi :)

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Eyvallah reis adamsın
anlattıklarına bakılırsa ortaokul haraketleri bunlar hiç uğraşma okul değiştir çok ciddiyim takma bile toksik insanlardan kendini tamamen arındırdığın sürece en huzurlu hayatı yaşarsın çünkü onlar aynı şeylere devam edicek birine söylesen onlar diyecek bizi ispitlemiş falan boş işler direkt okul veya sınıf değiştir böyle tiplere dayakta attım şikayette ettim fayda etmiyor en iyisi okul değiştirmek dostum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Ortada bir sorun varsa, o sorun ile yüzleşilmeli. Böyle hayat öğrenilir. Kaçarak, okul değiştirerek sorun çözülmez. Yeni Oku'da da yine birileri çıkar, isim takar, alay eder. Sorun varsa, yüzleşerek çözülür. Hayatın zorlukları ile başa çıkmak öğrenilir.

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
anlattıklarına bakılırsa ortaokul haraketleri bunlar hiç uğraşma okul değiştir çok ciddiyim takma bile toksik insanlardan kendini tamamen arındırdığın sürece en huzurlu hayatı yaşarsın çünkü onlar aynı şeylere devam edicek birine söylesen onlar diyecek bizi ispitlemiş falan boş işler direkt okul veya sınıf değiştir böyle tiplere dayakta attım şikayette ettim fayda etmiyor en iyisi okul değiştirmek dostum
Bende çok sıcak bakıyorum özellikle özel okullara bir ilkokuldayken özeldeydim ama benim ortamın özel okunmuş onu anladım Allah izin verirse bi özel okula geçicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortada bir sorun varsa, o sorun ile yüzleşilmeli. Böyle hayat öğrenilir. Kaçarak, okul değiştirerek sorun çözülmez. Yeni Oku'da da yine birileri çıkar, isim takar, alay eder. Sorun varsa, yüzleşerek çözülür. Hayatın zorlukları ile başa çıkmak öğrenilir.
Denedim zaten ama devam ediyorlar hala onlarda beni disiplinlik edecek şeyler bulurlar yalan bi söylerler o yüzden okul değiştirmeye sıcak bakıyorum

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
onlara çelik ayna de. Böylece sana karşı gelemeyecek ve söyledikleri söz çelik aynadan sekip kendilerine gidecek. Gücünün farkına var. :cool:

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Bana sürekli Hüsnayın Hüsniye laleseren diye dalga geçiyorlar
Umursama. Verdiğin tepki yeterli değil, fazla tepki verirsen suçlu sen olursun. Hiç tepki vermemek değil, umurunda olmadığını göstererek alay edilmeni engelleyebilirsin.
Sınifta bi Iraklı var dövüyor vuruyor ben aynısını yaptığımda sen çok abartıyon diyor
''Benim zayıf hâlim sana güçlü geliyor demek ki, güçlü tarafıma gelsen ne yapacaksın acaba?'' de. Çok havalı olacaksın.
Sınıfta uzun eşek oynuyoruz kızlar sizi öğretmene şikayet edicem diyorlar ama kendileri sınıfta takla atıp sesli sesli gülüyorlar
Gülmelerinde bir şey yok, takla atıyorlarsa şikâyet edeceğinizi söyleyin.
Adını vermeyeceğim bir arkadaş var işi gücü bana laf yetiştirmek
Laf yetiştirmek zeki insan işidir, sen de ona karşı laf yetiştir. Laf yetiştirmeyi beceremiyorsan ilk verdiğim öneriyi uygulayabilirsin fakat herkesin önünde bunu yapıyorsa herkes ezik olduğunu düşünecek.
Bana lakap takan arkadaşlar her birşey dediğimde salak gerizekalı falan diyorlar
Sen de onlara ''Salak, geri zekâlı'' falan de.
sınifta başka bi erkek arkadaş var kendisi çok iyi tarih biliyor zannediyor top oynarken ceza almam için elinden geleni yapıyor ben yapınca hemen ağlıyor
Onunla olan en ufak temasında sen de yere yatıp ağlamaya, bağırmaya başla. Türkiye'de futbol böyle.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Kacinci sinifsin?