Sinemada Calismis Olanlar (yardim)

Bu konuyu okuyanlar

asdasdas111

Öğrenci
Katılım
25 Ağustos 2016
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Merhabalar ben çanakkalede universite okuyorum. Maddi sikintilardan dolayi ise baslamak zorunda kaldim. Avmdeki tum magazalara basvurdum fakat cevap yok. En son cinemaximuma basvurdum ve formu verdigimde formu eline alan arkadas eskiden hic bir yerde calistin mi dedi yok dedim o zaman seni almazlar dedi birseyler yaz dedi bende malatyada sinemada 1 ay calistigimi yazdim. Ve calismak istedigim pozisyona fuaye , gise , bufe yazdim. Fakat hic biri hakkinda bilgim yok. Tecrubeli,her bolumde calismis genc birini almak isterler heralde calisan veya bilen birileri bahsederlermi bu bolumlerden foyam ortaya cikmasin gise nasil isletilir barkod kasa felan simdiden tesekkurler.
Yazim hatalari icin ozur dilerim telefondan yaziyorum.
 

Graveworm

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2012
Mesajlar
1,401
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
519
Puanları
113
Yaş
36
Hiç çalışmadım ama sinemada çalışanların işleri yer göstermek, bilet satmak, büfede ürün satmak. Kapanırken de salonları falan temizlemek diye tahmin ediyorum. Bunları yaparsın heralde
 

asdasdas111

Öğrenci
Katılım
25 Ağustos 2016
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Tabi ki yaparim bende az cok biliyorum fakat detaylar onemli olan :) illaki detaylari vardir bu isin ornegin gisedeki programi su sekilde kullanican veyada patlamis misir makinesi soyle calisir fuayenin gorevi tam olarak sudur bu sekilde yinede tesekkur ederim.
 
Üst