Sinema: Ulak

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Tür : Dram / Fantastik
Yönetmen : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Müzik : Evanthia Reboutsika

Oyuncular
Çetin Tekindor , Yetkin Dikinciler , Hümeyra , Feride Çetin , Şerif Sezer , Zuhal Gencer , Selda Özer
Konu:
Zamansız ve mekânsız bir öykü… Düzeni yekten bozulmuş bir köye, köy köy dolaşan bir seyyahın, Zekeriya’nın gelişiyle ve beraberinde getirdiği sırlarla başlar film. Zekeriya ile gelen sırlar köye, geri dönülmez bir değişim yaşatacaktır. Filme adını veren “Ulak İbrahim”, çok yakında seyirciye yüzünü gösterecek ve tüm sırlar su yüzüne çıkacak…

Türk sineması ve tiyatrosunun önemli isimlerinin bir araya geldiği filmde, 25 kişilik bir çocuk oyuncu kadrosu da rol alıyor. Performanslarıyla, yönetmeni mutlu eden çocuk oyuncularıyla, “ULAK” izleyenlere umut veren bir film.

İzleyenlerin yorumlarını bekliyorum

cathlackh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
masal gibi bir film yaa.. ben pek beklediğimi bulamadım ya da çağan ırmaktan cok şey beklediğimden belki çok beğenmedim..çocuklara masal gibi bir film...

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet aynen arkadaşlar ben de pek beğenmedim
Zaten yukarda yorum yapan arkadaşla beraber izledik filmi :)
Kullanıcı ismimiz çok benziyor :D

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kafa dağıtmak için izleyim dedim, ama dahada karıştırmak için film elinden geleni yaptı :)

kyalben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Pek Güzel Değil Film Ama Yinede Size Kalmış Pyalaşım İçin Saol

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Farklı bir yapısı var benim hoşuma gitti açıkcası.
Ama bazı yerleri karıştırmışlar bazen konudan çok uzaklaşıyor film özellikle filmin sonunu pek bağlayamadılar ben çok daha farklı bir şey bekliyordum filmin sonunda.etnik yapı olarak da biraz karışmış sanki film bir yanda müslümanlıkla ilgili sahneler varken bir yanda hristiyan aleminin yaptıkları olayları işliyor...

10 üzerinde 6 verebilirim ancak...

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
pek sarmadı beni acıkcası .. daha dogrusu hıc sarmadı.. surukleyıcı bı fılm degıl ..