Arkadaşlar selam.Bu sene liseye geçtim.Hazırlığa gidiyorum.Sınav haftam geçen hafta bitti ve çoğu açıklandı.Aşağıda notları yazıyorun sonra geri yazacağım.
Türkçe ilk dönem 75-69 du bu sene 60+ gelicek
Matematik ilk dönem 86-70 di bu sene 52
İngilizce ilk dönem 93-94 dü bu sene 56
Fransızca ilk dönem 87-88 di bu sene 80
Önemli açıklanan derslerim bunlardı.Bunları aileme söylemekten çekiniyorum çünkü gittiğim okul kaliteli bi okul ve böyle kötü notları duymalarını istemiyorum.İkinci sınav konularına baktım.Hepsi bu dönem girdiklerimden daha kolay ve hocalarda öyle söylüyor.Napmalıyım karnede düzeltip sadece ortalamayı mı göstermeliyim yoksa ikinci dönem düzeltip mi söyleyeyim.(düzelteceğimden eminim bu kesin bir şekilde anlaşıldı bu notlardan sonra) Yardımcı olursanız sevinirim.
Türkçe ilk dönem 75-69 du bu sene 60+ gelicek
Matematik ilk dönem 86-70 di bu sene 52
İngilizce ilk dönem 93-94 dü bu sene 56
Fransızca ilk dönem 87-88 di bu sene 80
Önemli açıklanan derslerim bunlardı.Bunları aileme söylemekten çekiniyorum çünkü gittiğim okul kaliteli bi okul ve böyle kötü notları duymalarını istemiyorum.İkinci sınav konularına baktım.Hepsi bu dönem girdiklerimden daha kolay ve hocalarda öyle söylüyor.Napmalıyım karnede düzeltip sadece ortalamayı mı göstermeliyim yoksa ikinci dönem düzeltip mi söyleyeyim.(düzelteceğimden eminim bu kesin bir şekilde anlaşıldı bu notlardan sonra) Yardımcı olursanız sevinirim.